Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: «Ξέρω ποιος σκότωσε τον Σ. Γκιόλια»

​Άρχισε να κελαηδάει, ο καταδικασμένος για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα, Τάσος Τσεχιλίδης. Υπό το βάρος της τεράστιας ποινής που του επιβλήθηκε και ελπίζοντας σε καλύτερη μεταχείριση, ο εκτελεστής της Κύπρου άρχισε να μιλάει και κατονόμασε τον συγκρατούμενό του Δημήτρη Μαμαλικόπουλο, ως τον δολοφόνο του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια.


Ο Τσεχιλίδης άφησε εμβρόντητους τους αστυνομικούς, όταν αποκάλυψε ότι ο Μαμαλικόπουλος είναι ο ένας από τους τρεις οπλοφόρους που εκτέλεσαν τον Σωκράτη Γκιόλια έξω από το σπίτι του το καλοκαίρι του 2010, δολοφονία, την ευθύνη της οποίας είχε αναλάβει η Σέχτα των Επαναστατών.


Όπως είπε ο καταδικασμένος σε πέντε φορές ισόβια, Τσεχιλίδης, ο Μαμαλικόπουλος του έλεγε ότι έχει σχέσεις με ένοπλες οργανώσεις όταν οι δυο τους έκαναν παρέα στην Αθήνα και συχνά εκθείαζε την δράση της Σέχτας, χαρακτηρίζοντας τα μέλη της «κομάντος – φαντάσματα».

Μάλιστα ο ισοβίτης σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso εμπλέκει τον Μαμαλικόπουλο σε μια ακόμη ανθρωποκτονία στην Κρήτη το 2009, που τότε είχε αποδοθεί σε κυκλώματα της νύχτας.

Η αστυνομία θεωρεί ότι οι καταγγελίες Τσεχιλίδη έχουν μια βάση, αφού τόσο στη δολοφονία Γκιόλια, όσο και στην δολοφονία των πέντε σωματοφυλάκων στην Αγία Νάπα χρησιμοποιήθηκαν πιστόλια τύπου Glock 17.

Μάλιστα ο τρόπος που χτύπησαν οι δολοφόνοι έχει αρκετές ομοιότητες, αφού και στις δύο περιπτώσεις, οι δράστες γάζωσαν τα θύματά τους μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.

Ο Τσεχιλίδης υποστήριξε επίσης ότι ο συγκρατούμενός του ήταν φίλος με τον Μαζιώτη κι έναν ακόμα με το όνομα «Γιώργος» που είναι γνωστός στις αρχές από τη δράση του στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Μάλιστα οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν και στο παρελθόν τον Μαμαλικόπουλο, ο οποίος μπαινόβγαινε σε στέκια αντιεξουσιαστών, ενώ όταν τον συνέλαβαν βρισκόταν σε ένα κοινόβιο στα Εξάρχεια.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...