Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

«Σφαλιάρα» στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Σταθάκη – «Στήριξε» Στουρνάρα

Είπε: Να μιλήσω για το χρέος πριν έρθει ο Τσίπρας


Αναταραχή αναμένεται να προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Γιώργος Σταθάκης, που ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε σχεδόν αυτούσια τη δήλωση του Στουρνάρα ότι είναι λίγοι οι φόροι στην Ελλάδα, ενώ παραδέχτηκε την αντίθεση του με το κόμμα για το επαχθές χρέος.

Νέους τριγμούς στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να προκαλέσει η δήλωση του βουλευτή του Γιώργου Σταθάκη σε εκδήλωση για την ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας στο Πολεμικό Μουσείο, ότι οι Έλληνες δεν υπερφορολογούνται.


«'Η Ελλάδα υποφέρει από λίγους φόρους. Το πρόβλημα του κράτους είναι οι χαμηλοί φόροι σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις, αλλά κυρίως στα φυσικά πρόσωπα».

Οι δηλώσεις αυτές αναμένεται να προκαλέσουν εκ νέου αναταραχή στην Κουμουνδούρου αφού είναι σχεδόν ταυτόσημες με αυτές που έχει εκφράσει και ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας.

Μάλιστα ο Γιώργος Σταθάκης φρόντισε να επαναλάβει και τη διαφορά του από τον ΣΥΡΙΖΑ για το επαχθές χρέος και τη διαγραφή του, αφού ο ίδιος το τοποθετεί μόλις στο 5% του συνόλου του χρέους, κάτι που είχε προκαλέσει την έκρηξη της Αριστερής Πλατφόρμας.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε χαμογελώντας τις απόψεις του για το χρέος λέγοντας χαρακτηριστικά: Να μιλήσω για το χρέος πριν να έρθει ο Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...