Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: ''Με κλείδωσε στο σπίτι και με βίαζε επί τρεις ημέρες'' - Ανήλικη μαθήτρια περιγράφει τον εφιάλτη της!

Τα ίχνη της 16χρονης είχαν χαθεί το περασμένο Σάββατο - Τότε είχε πει στους γονείς της, πως θα βγει για καφέ με ένα φίλο της - Πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής σοκαρισμένη...


Η 16χρονη από την Πάτρα, κατήγγειλε 40χρονο για βιασμό και παράνομη κατακράτηση στο σπίτι του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη λίγο μετά τις 10.00 και κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.


Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν ο 43χρονος γνώρισε την 16χρονη. Βγήκαν μαζί για καφέ και το περασμένο Σάββατο (08-02-2014) ο άνδρας την οδήγησε στο σπίτι του όπου και σύμφωνα με την 16χρονη την βίασε και στη συνέχεια της απαγόρευσε να βγει από το σπίτι.

Μάλιστα οι οικείοι της, όπως ήταν φυσικό, ανησύχησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία και την αναζητούσε από την Κυριακή. Το βράδυ της Τρίτης, η ανήλικη κατάφερε να ξεφύγει, πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον βιασμό και την παράνομη κατακράτησή της.

Αστυνομικοί πήγαν το πρωί στο σπίτι του 43χρονου στα Ζαρουχλέικα και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος αρνείται τα πάντα και έτσι αναμένεται να διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να φανεί τι πραγματικά έχει συμβεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...