Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Γλέζος κατά Κουμουνδούρου για Βουδούρη

Συνεχίζεται το μπαράζ αντιδράσεων με αφορμή την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη στην Πελοπόννησο, στην οποία εμμένει η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.


Χθες ο Μανώλης Γλέζος επέκρινε την Κουμουνδούρου για τους χειρισμούς της, ενώ  αθώωσε απολύτως τη μειοψηφία του Π. Λαφαζάνη, η οποία μέσω διαρροών «κατηγορείται» για τα αρνητικά αποτέλεσμα στις τρεις Νομαρχιακές της Πελοποννήσου. 


Σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο  που απηχεί τις απόψεις του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, υπάρχει ένα ξεκάθαρο «όχι» στην υποψηφιότητα του κ. Βουδούρη, για την οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ούτε μία ψήφος θετική στις Νομαρχιακές Μεσσηνίας, Κορινθίας και Αρκαδίας. Και καταλήγει η πλευρά Γλέζου: «Είναι ξεκάθαρο ότι η καθολική αντίδραση στο πρόσωπο του Οδ. Βουδούρη δεν έχει σχέση με "τάσεις" ή "ομαδοποιήσεις" μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ένα ξεκάθαρο, μαζικό ΟΧΙ, των μελών του ΣΥΡΙΖΑ».

Υπενθυμίζεται ότι το ιστορικό στέλεχος είχε ασκήσει κριτική και αμέσως μετά τη συνεδρίαση της ΚΕ, στην οποία εγκρίθηκαν «πακέτο» οι 13 υποψηφιότητες. Χθες επανήλθε στο θέμα λέγοντας ότι «για τα προβλήματα  υπεύθυνη είναι η Κεντρική Επιτροπή που αποφάσισε να ψηφιστούν οι υποψηφιότητες "πακέτο". Το να αγνοείται όμως αυτή τη στιγμή η θέληση της απόλυτης πλειοψηφίας των μελών και στελεχών της Πελοποννήσου στο όνομα ενός "αλάθητου" που δεν πρέπει να θιγεί, συνιστά ακόμα μεγαλύτερο λάθος».

Τα Νέα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...