Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ - Ο Κουβέλης στηρίζει τον Καμίνη για το Δήμο Αθηναίων

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Καμίνη για το Δήμο Αθηναίων στηρίζει ο η ΔΗΜΑΡ. Ο πρόεδρος του κόμματος Φώτης Κουβέλης συναντήθηκε με τον κ.Καμίνη στο Δημαρχείο της Αθήνας.


Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο κ.Κουβέλης σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε και επισήμως της στήριξη τους τον Γιώργο Καμίνη ενώ μίλησε για το έργο που έχει αφήσει στην πόλη, κάτι που το γνωρίζουν οι πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες εκλογές ο Γιώργος Καμίνης ήταν προσωπική πρόταση του Φώτη Κουβέλη στο ΠΑΣΟΚ για τη δημαρχία της Αθήνας.

Γιώργος Καμίνης: «Ευχαριστώ τον κ. Κουβέλη για την πρωτοβουλία του να επισκεφτεί σήμερα τον δήμο Αθηναίων. Είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω για το έργο της δημοτικής αρχής, τα τρία χρόνια από την εκλογή μου. Του παρουσίασα το σχέδιο και το όραμά μας για το μεγάλο μεταρρυθμιστικό έργο της επόμενης πενταετίας. Συμφωνήσαμε ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ένας ανεξάρτητος και καθοριστικός θεσμός για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Τον ευχαριστώ και πάλι για την πρωτοβουλία του να μας τιμήσει με την επίσκεψη του στον δήμο Αθηναίων».

Φώτης Κουβέλης: «Είχα την δυνατότητα για άλλη μια φορά να διαπιστώσω το σημαντικό έργο το οποίο έχει γίνει και προωθείται ακόμη περισσότερο και θα γίνει και στην επόμενη περίοδο από τον δήμο Αθηναίων. Εμείς υπηρετούμε την αντίληψη μιας χειραφετημένης τοπικής αυτοδιοίκησης ανεξάρτητης, μακριά από κόμματα και κυβερνητικές επιρροές και θεωρώ ότι ο δήμος Αθηναίων, ο δήμαρχος, το δημοτικό συμβούλιο υπηρέτησαν αυτή την αντίληψη της χειραφετημένης και ανεξάρτητης τοπικής αυτοδιοίκησης. Τα αποτελέσματα ήταν συγκεκριμένα και θετικά. Είναι  δήμος ο οποίος κατάφερε να νοικοκυρέψει την πόλη. Είναι μια δημοτική αρχή που ανέπτυξε ένα τεράστιο και σημαντικότατο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι ένας δήμος, είναι ένας δήμαρχος και ένα δημοτικό συμβούλιο που όρθωσε ανάστημα σε όλους εκείνους που θέλουν να εκφασίζουν τη ζωή του δημόσιου χώρου, τη ζωή της πόλης, της Αθήνας. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία κ. δήμαρχε και στον καινούριο δρόμο, στην καινούρια προσπάθεια, στην νέα πορεία και είμαι βέβαιος ότι οι δημότες Αθηναίων ξέρουν να αξιολογούν αποτελέσματα, να καταγράφουν έργα και αυτή η καταγραφή είναι θετική για τον κάθε πολίτη της Αθήνας. Καλή επιτυχία!»

Ερώτηση: Η σημερινή συνάντηση  είναι και μια στήριξη προς τον κ. Καμίνη; 

«Είναι μια κίνηση, είναι μια πράξη η οποία θέλει να καταδείξει την αμέριστη συμπαράσταση στον κ. Καμίνη και στο δικό του αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο και στους συνεργάτες του. Είναι μια κίνηση η οποία καταγράφει με τον πιο σημαντικό, για εμάς, τρόπο ότι αυτή η τοπική αυτοδιοίκηση, αυτός ο δήμαρχος, αυτοί οι συνεργάτες του, οι αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου είναι εκείνοι που υπηρετούν την τοπική αυτοδιοίκηση όπως εμείς την θέλουμε αλλά και όπως πιστεύουμε ότι την διεκδικούν όλοι οι προοδευτικοί πολίτες όλης της χώρας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...