Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Πάτρα: Αυτοκτόνησε την ώρα που η γυναίκα του έφτιαχνε καφέ - Άφησε ορφανά τα δύο του παιδιά!

Ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του το πρωί - Πίσω από την αυτοκτονία, κρύβονται τα δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που εντιμετώπιζε, λένε φίλοι και συγγενείς...


Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που συνοδευεουν την γνωστοποίηση της ταυτότητας του άντρα που βρέθηκε νεκρός το πρωί έξω από το σπίτι του, στον Αγιο Βασίλειο όπου διέμενε. 



Σύμφωνα με το patrastimes.gr, αυτόχειρας είναι ο 47χρονος υπάλληλος στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ Α.Γ. Ο άντρας ξύπνησε το πρωί και ζήτησε από τη σύντροφό του να του ετοιμάσει αν μπορεί έναν καφέ.

Στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι πήρε την κυνηγετική του καραμπίνα έβαλε την κάνη στο στόμα του και πυροβολήθηκε. Σύμφωνα με πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον ο 47χρονος ήταν διαζευγμένος από το γάμο του είχε αποκτήσει δυο παιδιά ενώ το τελευταίο διάστημα συζούσε.

Ο αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τις τελευταίες μέρες έδειχνε έντονα προβληματισμένος. Η τραγική είδηση έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία και πλέον το μυαλό όλων βρίσκεται στα δύο του παιδιά, που καλούνται να μεγαλώσουν χωρίς τον πατέρα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...