Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Πόρισμα Αρείου Πάγου: Η Χρυσή Αυγή κρύβει όπλα στην Αττική

Τον κώδωνα του κινδύνου στις Αρχές κρούει ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου με το 9σέλιδο πόρισμα του καθώς αναφέρει ρητά με βάση τις μαρτυρίες ότι η Χρυσή Αυγή έχει κρυμμένα όπλα σε περιοχές της Αττικής και προσθέτει για τα μέλη της και την εκπαίδευσή τους.


"Στις προτεραιότητες της οργάνωσης είναι η επιλογή ατόμων με γνώσεις πολεμικών τεχνών. Η στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως στη Μάνδρα, τη Μαλακάσα και τη Σαλαμίνα. Χρησιμοποιούνται διάφορα όπλα, τα οποία πιθανότατα φυλάσσονται σε αποθηκευτικούς χώρους σε άγνωστη τοποθεσία. Η στελέχωση των αποκαλούμενων ταγμάτων εφόδου γίνεται από άτομα που εργάζονται, κάτω από ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες, που προσιδιάζουν στην εκπαίδευση των ανδρών, που υπηρετούν στις επίλεκτες μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της χώρας", αναφέρεται στο πόρισμα.

Σε άλλο σημείο του πορίσματος ο αντιεισαγγελέας αναφέρεται στις σχέσεις Χρυσής Αυγής με τους αλλοδαπούς αλλά και με την αστυνομία τονίζοντας:

"Το μένος κατά των μεταναστών δεν είναι το ίδιο αδιάκριτο έναντι αυτής της κατηγορίας των προσώπων, αφού σε πολλές περιπτώσεις αναθέτουν την πώληση στους τελευταίους διαφόρων ειδών, και λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος των κερδών, εξασφαλίζοντας στους ανθρώπους αυτούς την άνεση της ασφάλειας που έχουν ανάγκη. Άνδρες της ΕΛΑΣ συνέδραμαν ή στην καλύτερη περίπτωση ανέχονταν τη διάπραξη επίμεμπτων πράξεων, στοιχείο που πρέπει να ελεγχθεί περαιτέρω".


megatv.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...