Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

3 Βίντεο - Άρχισαν τα ίδια: Ο Κασιδιάρης κλώτσαγε και χτύπαγε δημοσιογράφους

Μαινόμενος, βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο Ηλ.Κασιδιάρης κλώτσαγε και χτύπαγε δημοσιογράφους - Χτύπησε κάμερα του πρακτορείου Reuters, προσπάθησε να κλωτσήσει φωτογράφο και παρέσυρε στο πέρασμά του ακόμη ένα΄ν εικονολήπτη


Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου από την Ευελπίδων, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι.

Αφού χειροκρότησαν το συνάδελφό τους Γιάννη Λαγό που προφυλακίζεται, οι άλλοι τρεις βουλευτές της ΧΑ περπάτησαν προς την πύλη των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε με το αριστερό του χέρι κάμερα που κρατούσε εικονολήπτης του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters και συνέχισε πεζή προς την έξοδο των δικαστηρίων με τον Ηλία Παναγιώταρο να βαδίζει στα δεξιά του.

Λίγο πιο κάτω ο Ηλίας Κασιδιάρης κλώτσησε φωτογράφο ο οποίος προσπάθησε να τον τραβήξει φωτογραφία από χαμηλά και συνέχισε με βήμα ταχύ. Λίγο πριν βγει από την κεντρική πύλη των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο Ηλίας Κασιδιάρης μαινόμενος έσπρωξε και πέταξε κάτω κάμεραμαν του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα.

Ο Παναγιώταρος φώναζε υβριστικά και απειλητικά συνθήματα στους δημοσιογράφους όπως: «Τώρα θα δείτε σιχάματα!».

Το Σάββατο ο Κασιδιάρης είχε φτυσει τις τηλεοπτικές κάμερες ενώ έβριζε με σκαιούς χαρακτηρισμούς τους δημοσιογράφους. 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...