Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Οι γυναίκες της ΧΑ που συνελήφθησαν - Ποιες είναι και ποιος ο ρόλος τους

Η σύζυγος του Λαγού, η σύζυγος του Πατέλη και η ανθυπαστυνόμος, η οποία εργαζόταν στην Ασφάλεια του Πειραιά, ανάμεσα στις 20 συλλήψεις


Από τις συνολικά 20 συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τρεις συλληφθείσες είναι γυναίκες.

Όπως έγινε γνωστό, ανάμεσα στις 20 συλλήψεις βρίσκονται η σύζυγος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, η σύζυγος του επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη καθώς και μία ανθυπαστυνόμος η οποία εργαζόταν στην Ασφάλεια του Πειραιά.

Η ανθυπαστυνόμος σύμφωνα με πληροφορίες είχε και τον πιο δραστήριο ρόλο καθώς στο σπίτι της βρέθηκαν τα περισσότερα ενοχοποιητικά στοιχεία.

Όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ σε ενημέρωση το βράδυ του Σαββάτου, η ανθυπαστυνόμος είχε στην κατοχή της: υπηρεσιακό πιστόλι με γεμιστήρα, περίστροφο εκτόξευσης φωτοβολίδων, πιστόλι ρέπλικα, μαχαίρι με σιδερογροθιά, συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), τέσσερα μαχαίρια-πεταλούδα, τέσσερις σουγιάδες, τρεις σιδερογροθιές, δυο χατζάρες, είκοσι φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου G3, τέσσερα καπνογόνα, δεκάδες κροτίδες-δυναμιτάκια και ένα δελτίο υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...