Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Σοκ στη Ρόδο: Ιερέας κακοποιούσε την ανήλικη κόρη του

Η κοπέλα που σήμερα είναι 20 ετών και φιλοξενείται από τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, περιέγραψε στο δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια τα όσα βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα


Η 20χρονη κοπέλα έκανε υπομονή 11 ολόκληρα χρόνια. Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στο δικαστήριο τα χτυπήματα που δεχόταν από την ηλικία των 8 ετών κάθε φορά που ο ιερέας πατέρας της, γινόταν έξαλλος.

Πρόκειται για μία τραγική ιστορία ενδοοικογενειακής βίας, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τοπικής Ροδιακής, ξεκίνησε όταν η κόρη του ιερέα ήταν μόλις οχτώ ετών και διήρκησε μέχρι και πριν ένα χρόνο!

Η κοπέλα που σήμερα είναι 20 ετών και φιλοξενείται από τον ξενώνα κακοποιημένων γυναικών, βρέθηκε ενώπιον του δικαστηρίου της Ρόδου και περιέγραψε δε δάκρυα στα μάτια τα όσα βίωσε από τον ίδιο της τον πατέρα.

Αν και το χρονικό διάστημα που διήρκησε η ενδοοικογενειακή βία ήταν μεγάλο, η χθεσινή υπόθεση αφορούσε μόνο τα περιστατικά που σημειώθηκαν το 2008 και 2009 σε βάρος της τότε ανήλικης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο εκείνη ο ιερέας προξένησε σωματικές βλάβες στην κόρη του η οποία τότε ήταν 15 ετών, καταφέροντας της δύο μπουνιές, χαστούκια, ενώ επίσης την χτύπησε και με καλώδιο τηλεφώνου προκαλώντας της μώλωπες.

Η απόφαση του δικαστηρίου για εκείνη την περίοδο προβλέπει ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή για τον δράστη που καταδικάστηκε ερήμην το μεσημέρι της Τετάρτης (02-10-2013) από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Πηγή: Η Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...