Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη ο συνοδηγός του Ρουπακιά

Άφαντος ο Χρ. Παππάς


Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος που ήταν μαζί με τον Γ. Ρουπακιά το βράδυ που σκότωσε εν ψυχρώ τον Παύλο Φύσσα στο Κερατσίνι.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν δύο ακόμα γυναίκες, που καταζητούνταν από χθες.

Πρόκειται για τη σύζυγο του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού, ο οποίος είναι επίσης κρατούμενος στην Ασφάλεια αλλά και τη σύζυγο του αρχηγού της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια Γ. Πατέλη.

Στο μεταξύ άφαντος παραμένει ο βουλευτής Χρήστος Παππάς σε βάρος του οποίου εκδόθηκε αργά τη νύχτα ένταλμα σύλληψης από τους ανακριτές που χειρίζονται την υπόθεση.

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για ακόμα 11 άτομα που σχετίζονται με τη νεοναζιστική οργάνωση.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Γ. Λαγός τηλεφώνησε στον Ν. Μιχαλολιάκο μισή ώρα μετά τη δολοφονία του Φύσσα, ενώ οι δύο συλληφθέντες αστυνομικοί φέρονται να συνομίλησαν το βράδυ της δολοφονίας με τον Γιώργο Πατέλη.

Το βράδυ του Σαββάτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής και σε πέντε βουλευτές της οργάνωσης και στελέχη της.

Μεταξύ των κατηγορουμένων είναι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Η. Κασιδιάρης και Γ. Λαγός που συνελήφθησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου, καθώς και οι Η. Παναγιώταρος και Ν. Μίχος, που παραδόθηκαν στις αρχές.

Συνελήφθησαν και κατηγορούνται, επίσης, 13 στελέχη της Χρυσής Αυγής, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Κώστας Πατέλης, υψηλόβαθμο στέλεχος της Χ.Α. στη Νίκαια, που εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ένας ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην ομάδα ΔΙΑΣ Πειραιά και μία ανθυπαστυνόμος στο Τμήμα Ασφαλείας Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...