Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Κατηγορίες «φωτιά» για Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη - Ο αρχηγός γνώριζε τα πάντα

Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για την ηγετική ομάδα δράσης της Χρυσής Αυγής, το οποίο έχει συντάξει ο ανακριτής της υπόθεσης, Σπύρος Γεωργουλέας. 


Ο Νίκος Μιχαλολιάκος εμφανίζεται ως ο απόλυτος ηγέτης, ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάζεται ως ο εκπαιδευτής των μελών, ενώ όπως προκύπτει όλες οι επιθέσεις ήταν προγραμματισμένες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Tovima.gr, ο κ. Μιχαλολιάκος εμφανίζεται ως ο απόλυτος ηγέτης της Χρυσής Αυγής, τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο. Ο αρχηγός συντόνιζε και γνώριζε την έκνομη δράση της οργάνωσης. Επιπλέον στο κατηγορητήριο επισημαίνεται πως όλες οι επιθέσεις, οι βιαιοπραγίες και οι απόπειρες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης ήταν προγραμματισμένες.

Τα βασικά στοιχεία που «δένουν» το κατηγορητήριο εις βάρος του κ. Μιχαλολιάκου προκύπτουν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αφού οι ηχογραφημένες συνομιλίες αποκαλύπτουν πως ενημερώθηκε για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα έπειτα από την επίθεση.

Σε ότι αφορά τον Ηλία Κασιδιάρη, το κατηγορητήριο αναφέρει ότι είχε τον ρόλο της εκπαίδευσης των μελών της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία όπως αποκαλύπτεται γινόταν και με αληθινά πυρά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...