Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Τρεις ήταν τελικά στο ΙΧ του Ρουπακιά που δολοφόνησε τον Π. Φύσσα - Είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες

«Μπράβο στον Ρουπακιά μας έσωσε...!»
« Πρέπει να πετάξουμε γρήγορα τα πράγματα από τα σπίτια…»


Αυτά φέρεται να λένε στελέχη της «Χρυσής Αυγής» σε διαλόγους που έχει καταγράψει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία μετά τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου  Φύσσα και αποκαλύπτει το Vima.gr. 

Τα μέλη του ακροδεξιού μορφώματος ακούγονται να εκφράζουν την ανακούφισή τους  για την απολογία του 45χρονου δράστη της δολοφονίας που δεν ενέπλεξε οποιονδήποτε άλλον στην εγκληματική επίθεση των «χρυσαυγιτών»  το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου, στην Αμφιάλη .

Επιπλέον λίγες ώρες μετά το έγκλημα επικοινωνούν μεταξύ τους και με κορυφαία στελέχη του κινήματος και ακούγονται να συνεννοούνται να πετάξουν όπλα ή άλλα «ενοχοποιητικά» στοιχεία από τα καταλύματά τους.

Όμως, σύμφωνα με τα εντυπωσιακά στοιχεία που έχει καταγράψει η  ΕΛ.ΑΣ και προέρχονται από αναλύσεις κλήσεων, στο αυτοκίνητο του Γιώργου Ρουπακιά, το μοιραίο βράδυ , ήταν τουλάχιστον άλλα δύο άτομα μαζί του που είναι ήδη ανάμεσα στους κατηγορουμένους και συλληφθέντες για την αιματηρή δράση της «Χρυσής Αυγής»  Σημειώνεται ότι αρχικά είχε αναφερθεί  πως ο δράστης είχε πάει μόνος του και αργότερα ανέκυψαν στοιχεία για ένα ακόμη, μόνο, άτομο. Τώρα όμως όλα αλλάζουν στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα .

Σύμφωνα με τη δικογραφία, για την επίθεση που θα πραγματοποιείτο και την συμπλοκή υπήρχε ενημέρωση του βουλευτή της «Χρυσής Αυγής» Γιάννη Λαγού . Κομβικός ρόλος στις συνεννοήσεις φέρεται να έχει παίξει και ο ασφαλιστικός σύμβουλος  Γιώργος Στ.  από το Μοσχάτο, που επικοινωνούσε με τον «πυρηνάρχη» της Νίκαιας Γιώργο Πατέλη τις ώρες του αιματηρού συμβάντος (σχετικό δημοσίευμα στο «Βήμα  της Κυριακής»)  και ο οποίος είναι επίσης ανάμεσα στους συλληφθέντες στην μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ολοι οι συνεπιβάτες  του Ρουπακιά στο ΙΧ αλλά και εκείνοι που τον κάλεσαν από την  καφετέρια της Νίκαιας στην πρώτη φάση του περιστατικού, ήταν διακεκριμένα μέλη της «Χρυσής Αυγής». Από την περαιτέρω ανάλυση προέκυψε ότι 28 ακριβώς λεπτά μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα φέρεται να υπήρξαν κρίσιμες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Γενικό Γραμματέα της «Χρυσής Αυγής»  που φέρεται να ενημερώθηκε τότε, για το περιστατικό  στην Αμφιάλη.  

Στην δικογραφία περιέχεται  πλήρες  «οργανόγραμμα δράσης και συνεννοήσεων όλης της ιεραρχίας της «Χρυσής Αυγής» ύστερα από διάφορες έκνομες ενέργειες, το οποίο έχει δημιουργηθεί από ειδικό σύστημα λογισμικού που προχωρεί σε ανάλυση τηλεφωνικών κλήσεων και άλλων στοιχείων από εγκληματικές ενέργειες  από ειδικούς μελετητές της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Vima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...