Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζονται οι χαμηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

Στη Βόρεια Ελλάδα το θερμόμετρο θα «πέσει» στου 0 βαθμούς Κελσίου – Πιθανότητα τοπικών βροχών 


Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα. Η θερμοκρασία 

Συγκεκριμένα το Σάββατο στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Ν. Ευβοϊκό.

Στη Θεσσαλονίκη ηλιοφάνεια με ψύχρα τις πρωινές ώρες, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 0 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 19 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 21 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 10 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Κυριακή

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και την Κυριακή. Στα δυτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στο Ιόνιο.

Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές στα κεντρικά και νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία στα δυτικά δε θα σημειώσει ιδιαίτερη μεταβολή, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα αυξηθεί ελάχιστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...