Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Εκβιασμούς της Χρυσής Αυγής κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ

Νέα δεδομένα για την εγκληματική δράση των στελεχών και των μελών της Χρυσής Αυγής προκύπτουν από τα όσα έχει καταγράψει ο κοριός της ΕΥΠ. 


Στη διάθεση των αρχών και της δικαιοσύνης υπάρχουν πλέον απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες μελών του ακροδεξιού κόμματος που απειλούν και εκβιάζουν ευθέως μικροπωλητές.

Στις καταγεγραμμένες συνομιλίες ακούγονται οι χρυσαυγίτες να «προσφέρουν» προστασία σε μικροπωλητές. «'Η μας πληρώνετε ή σας σπάμε τους πάγκους» φέρεται να λέει στέλεχος της ΧΑ σε μικροπωλητή. Σε κάποιες περιπτώσεις και ανάλογα με την περιοχή οι εκβιαστές είχαν και συγκεκριμένες ταρίφες για την προστασία που θα προσέφεραν. Μάλιστα ακολουθούσαν πολύ σκληρή γραμμή σε όσους τους έδιναν αρνητική απάντηση, αφού τους έλεγαν ότι οι πάγκοι τους θα έχουν την ίδια τύχη με αυτών των αλλοδαπών στη Ραφήνα -τους είχε καταστρέψει τάγμα εφόδου της ΧΑ-.

Δένει πλέον και το κακούργημα του εκβιασμού

Οι νέες αυτές εξελίξεις λύνουν τα χέρια της Δικαιοσύνης, αφού μπορούν να αξιοποιηθούν και να «δέσουν» τα στελέχη – μέλη της ΧΑ για το κακούργημα του εκβιασμού. Τωρα λοιπό9ν αναμένεται να τακτοποιηθούν τα πρόσωπα που ακούγονται στα τηλέφωνα.

Υπενθυμίζεται μάλιστα ότι πρώην μέλος της ΧΑ είχε πει πως η οργάνωση είτε έβαζε αλλοδαπούς να πουλούν εμπορεύματα σε πάγκους και το κόμμα έπαιρνε τη προμήθεια που ήθελε, είτε «προσέφερε» προστασία, κάτι που φαίνεται να επαληθεύεται από τα όσα κατέγραψαν οι κοριοί της ΕΥΠ.Πηγή:  | iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...