Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Στη "μπουζού" και ο Παππάς - Κρίθηκε προφυλακιστέος

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στους ανακριτές και τους εισαγγελείς ο φερόμενος ως υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς που κατηγορείται για ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση και παράνομή οπλοκατοχή.

Ο φερόμενος ως υπαρχηγός της οργάνωσης που παραδώθηκε την Κυριακή στη ΓΑΔΑ μεταφέρθηκε στη μία το μεσημέρι της Πέμπτη από τη ΓΑΔΑ στην Ευελπίδων και εισερχόμενος στα κτίρια των δικαστηρίων περιορίστηκε να πει ότι η Χρυσή Αυγή θα κατέβει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή λίγο πριν μπει στο εισαγγελικό γραφείο, φώναξε προς τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία «μην τους πιστεύετε, είναι ψεύτες. Είναι κατοχική κυβέρνηση. Ζήτω ο εθνικισμός».

Τι είχε δηλώσει έξω από τη ΓΑΔΑ

«Έρχομαι αυτοβούλως, δεν έχω τίποτα να κρύψω» είπε προτού μπει στη ΓΑΔΑ, όπου έφτασε με ταξί και πρόσθεσε: «Είμαι απολύτως ελεύθερος». Μάλιστα κατά την είσοδο του έκανε χιτλερικό χαιρετισμό.

Τι εντόπισαν οι αρχές στο σπίτι του στα Ιωάννινα

Ενα ναζιστικό μουσείο θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει το σπίτι του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά, στο προάστιο Ανατολή των Ιωαννίνων, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από ειδικό κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής που ταξίδεψε από τη Θεσσαλονίκη. Στους χώρους του σπιτιού από τον εισαγγελέα και άνδρες της κρατικής Ασφάλειας, κατά την οποία βρέθηκαν φωτογραφίες του Χίτλερ, σβάστικες και ένα 38αρι πιστόλι και μπουκάλια κρασί που στην ετικέτα έχουν τον Μπενίτο Μουσολίνι.

Λίγο πριν από τη 1 μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς προκειμένου να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Ο Χρήστος Παππάς είναι ο τελευταίος από τους συνολικά έξι συλληφθέντες βουλευτές της ΧΑ που θα απολογηθεί και η δικαιοσύνη θα κρίνει αν θα προφυλακιστεί ή αν θα μείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι τη δίκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...