Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Πυροβόλησε την κόρη για να εκδικηθεί την πρώην σύζυγό του

Σοκάρει η επιστολή του 47χρονου επιχειρηματία που πυροβόλησε την ανήλικη κόρη του στο Άργος - Ρίχνει όλη την ευθύνη στην εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντας ότι τον κατέστρεψε και ότι είχε δεσμό με κοινό τους φίλο

Σοκάρει, εξίσου με το έγκλημα, το χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε από την αστυνομία στο σπίτι του 47χρονου επιχειρηματία από το Άργος, ο οποίος, στις 12 Αυγούστου, πυροβόλησε τη 17χρονη κόρη του στο κεφάλι και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα με το «Βήμα», στο σημείωμα ο επιχειρηματίας αναφέρει συγκεκριμένα: «Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα, για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα».

Το σημείωμά του έρχεται να δώσει απαντήσεις στα ερωτήματα που είχαν δημιουργηθεί μετά το τραγικό γεγονός.

Ο 47χρονος στο σημείωμά του, στο οποίο απευθύνεται στην εν διαστάσει σύζυγό του με υβριστικές εκφράσεις, της επιρρίπτει ευθύνες για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, αλλά και για το γεγονός ότι εκείνη είχε, εδώ και αρκετό καιρό, δεσμό με κάποιον κοινό τους φίλο.

Η ανήλικη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο 47χρονος πατέρας βρίσκεται σε κώμα στο Τζάνειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...