Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

«Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος; Θα λογαριαστούμε στο τέρμα», είπε ο ελεγκτής στον Θανάση

«Βεντέτα» φαίνεται πως είχε ανοίξει ο ελεγκτής με τον 19χρονο - Καρέ - καρέ όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πτώσης του 19χρονου Θανάση Καναούτη


Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της 19χρονης φίλης του Θανάση Καναούτη που ήταν μαζί του στο τρόλεϊ το μοιραίο βράδυ.

Η ίδια περιέγραψε καρέ-καρέ όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πτώσης του άτυχου νέου και όπως όλα δείχνουν μεταξύ του 19χρονου και του ελεγκτή υπήρχε... πραγματική βεντέτα αφού παρόμοιο περιστατικό, στο οποίο η ίδια συμπτωματικά ήταν και πάλι παρούσα, είχε συμβεί μεταξύ τους πριν περίπου ένα χρόνο και

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η νεαρή, ο ίδιος ελεγκτής είχε εντοπίσει τον 19χρονο πριν από περίπου ένα χρόνο χωρίς εισιτήριο και είχε προκληθεί ξανά ένταση. Ο ελεγκτής, μάλιστα, είχε πιάσει από την μπλούζα τον Θανάση με αποτέλεσμα να του τη σκίσει, ωστόσο, ο 19χρονος είχε προλάβει να κατέβει από το τρόλεϊ.

«Να ξέρετε ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και πείτε στον φιλαράκο σας ότι εγώ θα τον ξαναπετύχω», φέρεται να είχε πει ο ελεγκτής τότε στις κοπέλες σύμφωνα τα όσα είπε στο Mega η φίλη του Θανάση.

Καρέ - καρέ όσα προηγήθηκαν της μοιραίας πτώσης

Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε η ίδια για το μοιραίο βράδυ, «τα παιδιά δεν είχαν χτυπήσει εισιτήριο, κοιτάμε μπροστά και βλέπουμε ότι μάλλον υπάρχει ελεγκτής. Τον καταλαβαίνω εγώ και ο Θανάσης... Γυρνάμε να το πούμε στην κοπέλα -μέλος της παρέας- κι εκείνη την ώρα όπως έχει γυρίσει και ο Θανάσης έρχεται ο ελεκτής, του χτυπάει την πλάτη και του λέει - Είδες τι μικρός που είναι ο κόσμος;».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Χωρίς να έχει κάνει κάποιον έλεγχο πριν, βρισκόταν απλά σε συζήτηση με τον οδηγό, ήρθε πήρε τον Θανάση τραβώντας τον από την μπλούζα και του λέει - Θα λογαριαστούμε στο τέρμα εμείς».

Η 19χρονη φίλη του Θανάση μαζί με την άλλη κοπέλα της παρέας κατέβηκαν από το τρόλεϊ και περίμεναν πως θα ακολουθούσε και ο Θανάσης, τελειώνοντας το θέμα εκεί. Όμως, όπως περιέγραψε η κοπέλα, όταν ο Θανάσης πήγε να κατέβει από το τρόλεϊ ο οδηγός έκλεισε την πόρτα χωρίς να προλάβει να κατέβει.

«Ξεκινάνε να σπρώχονται στη μεσαία πόρτα, ο ελεγκτής είχε πιάσει το Θανάση στα χέρια, έπεφταν ξύλο, όλα... και σπρώχνοντας έχουν φτάσει στην μπροστινή πόρτα, δίπλα στον οδηγό και πλακώνονται σαν θηρία» δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό η κοπέλα.

Στη συνέχεια τα κορίτσια τους «έχασαν», όπως υποστηρίζει η νεαρή και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα άκουσαν κάποιον να τους φωνάζει ότι ο φίλος τους είναι πεσμένος στο έδαφος μέσα στα αίματα.

«Τρέχουμε και βλέπουμε τον Θανάση ξαπλωμένο ανάσκελα, με αίματα στη μύτη και μια λίμνη αίματος δίπλα στο κεφάλι αριστερά, χωρίς την μπλούζα και το ένα του παπούτσι, ξαπλωμένο στο οδόστρωμα», κατέληξε η φίλη του 19χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...