Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

Νέα δεδομένα για τον θάνατο του 19χρονου - Τι είχε συμβεί μεταξύ του Θανάση και του ελεγκτή ένα χρόνο πριν

Νέα δεδομένα για την υπόθεση του θανάτου του 19χρονου Θανάση Καναούτη φέρνουν οι μαρτυρίες δύο κοριτσιών φίλων του άτυχου νεαρού οι οποίες επέβαιναν και αυτές στο μοιραίο τρόλεϊ. Οι δύο κοπέλες, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μάρτυρες του διαπληκτισμού που είχε ο Θανάσης με τον ίδιο ελεγκτή πριν ένα χρόνο, ενώ κάνουν λόγο για «επιλεκτική» μεταχείριση, αφού και αυτές δεν είχαν εισιτήριο, ωστόσο, ο 29χρονος δεν τους έκοψε πρόστιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστοτόπου Vima οι δύο κοπέλες, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν είχαν ούτε αυτές εισιτήριο, ωστόσο, ο ελεγκτής, τους ζήτησε απλά να κατέβουν από το τρόλεϊ, χωρίς να τους κόψει πρόστιμο.

Συμπτωματικά, οι δύο κοπέλες ήταν παρούσες και στο επεισόδιο που είχε διαδραματιστεί ανάμεσα στον Θανάση Καρναούτη και τον ίδιο ελεγκτή ένα χρόνο πριν.

Οπως ανέφεραν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τότε ο ελεγκτής τους είχε κόψει απόδειξη προστίμου στις δύο κοπέλες -οι οποίεςε ούτε τότε είχαν εισιτήριο αλλά ούτε και χρήματα για να πληρώσουν το πρόστιμο- ενώ στον Θανάση Καρναούτη, μετά από διαπληκτισμό, ο ελεγκτής δεν του έβαλε πρόστιμο ούτε του ζήτησε να κατέβει στο τέρμα για να του δώσει τα στοιχεία του.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου ιστοτόπου, κατά τη διάρκεια της έρευνας έχουν εμφανισθεί μάρτυρες που κάνουν λόγο για κακή συμπεριφορά του συγκεκριμένου ελεγκτή και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας γραμμής τρόλεϊ.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι σε περίπτωση που οι μαρτυρίες αυτές ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ο ελεγκτής προχώρησε σε σειρά παράτυπων ενεργειών, αφού στις περιπτώσεις ελέγχου του 19χρονου και της παρέας του φέρεται αφενός να έχει προσπαθήσει να συγκρατήσει ή να σπρώξει τον 19χρονο ή να αφήνει χωρίς έλεγχο κατά το δοκούν μέλη της ίδιας παρέας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...