Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ημίγυμνος και υπό την επήρρεια ναρκωτικών εισέβαλε στο αεροσκάφος της Μέρκελ!


Φορώντας μόνο το εσώρουχό του και υπό την επήρρεια ναρκωτικών, ο 24χρονος άνδρας χόρεψε στο φτερό του αεροσκάφους της Άγκελα Μέρκελ στη συνέχεια εισέβαλε στο αεροπλάνο και άρχισε να πατάει τα κουμπιά του πιλοτηρίου.

Όλα αυτά συνέβησαν τη νύχτα της 25ης Ιουλίου, όταν ο 24χρονος, κουβαλώντας μια βαλίτσα με μαριχουάνα και χάπια έκσταση κατάφερε με χαρακτηριστική ευκολία να μπει στο αεροσάφος της Γερμανίδας καγκελαρίου, που βρισκόταν στη στρατιωτική βάση του αεροδρομίου της Κολονίας.

Σύμφωνα με την έκεθεση των αρχών, ο άνδρας, ο οποίος είναι bodybuilder και κατάγεται από την Τουρκία, φορούσε μόνο το εσώρουχό του, ψέκασε με τον πυροσβεστήρα όλο το εσωτερικό του αεροσκάφους, πίεσε τα κουμπιά του πιλοτηρίου, χρησιμοποίησε ένα σωσίβιο έκτακτης ανάγκης και χόρεψε στο φτερό του Airbus 319.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες “Welt am Sonntag” και “General-Anzeiger”, το αεροσκάφος ήταν προσβάσιμο από τις εξόδους κινδύνου, ενώ ήταν ανοιχτή και η πόρτα του πιλοτηρίου.

Επίσης, αναφέρουν ότι οι αστυνομικές αρχές χρειάτηκαν σχεδόν τέσσερις ώρες για να βγάλουν τον “εισβολέα” από το αεροπλάνο, το οποίο θα μπορούσε να έχει... απογειώσει!

Ο εισαγγελέας της Κολονίας, Ούρλιχ Μπρέμερ, μιλώντας στην ιστοσελίδα του Spiegel, τόνισε ότι: “Η έρευνα επικεντρώνεται στις επικίνδυνες επεμβάσεις στις αερομεταφορές και τις υλικές ζημιές. Πρέπει να ερευνηθεί πώς ο κατηγορούμενος κατάφερε να μπει μέσα στο αεροπλάνο”. Στη συνέχεια απέκλεισε την τρομοκρατία ως κίνητρο: “Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ενδείξεις για κάτι τέτοιο”.

Από την πλευρά του, ο 24χρονος στην κατάθεσή του είπε ότι εκείνο το βράδυ είχε προηγηθεί ένας καβγάς με την κοπέλα του και πιθανολογείται ότι αυτός ήταν ο λόγος που έκανε χρήση ναρκωτικών.

Το περιστατικό συνέβη, την ώρα που η Μέρκελ ήταν στην βαυαρική πόλη Bayreuth, και παρακολουθούσε όπερα, στο ετήσιο φεστιβάλ του Βάγκνερ.

Όπως αναφέρει αστυνομικός, ο εισβολέας δεν υπάκουσε στις εντολές τους να βγει έξω και τελικά επενέβησαν τα σκυλιά της αστυνομίας που τον δάγκωσαν στο πόδι. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Ο 24χρονος προκάλεσε υλικές ζημιές ύψους 100.000 ευρώ και χρειάστηκαν πολλές επισκευές, που ολοκληρώθηκαν αυτήν την εβδομάδα. Ύστερα από μια δοκιμαστική πτήση, ανακοινώθηκε ότι το αεροσκάφος είναι έτοιμο να ξαναπετάξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...