Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Και στην Ελλάδα ανακαλούνται 1.641 παιδικά κρεβάτια της ΙΚΕΑ

Πρόγραμμα ανάκλησης προς επισκευή των νεανικών κρεβατιών Kritter (πεύκο, κωδικός: 60090470) και Sniglar (οξιά, κωδικός: 50087166) εκτελεί η εταιρεία ΙΚΕΑ.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, η ανάκληση στην Ελλάδα αφορά συνολικά 1.641 τεμάχια.

Στα συγκεκριμένα κρεβάτια υπάρχει το ενδεχόμενο να σπάσει η μεταλλική ράβδος που ενώνει τη προστατευτική ράγα στο σκελετό του κρεβατιού. Μία σπασμένη ράβδος θα μπορούσε να εκθέσει κοφτερά μεταλλικά άκρα, δημιουργώντας κίνδυνο τραυματισμού.

Η IKEA παγκοσμίως έχει λάβει επτά αναφορές σπασίματος της μεταλλικής ράβδου χωρίς όμως να αναφερθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός.

Στο πλαίσιο της ανάκλησης προς επισκευή, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η IKEA καλούν τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν νεανικό κρεβάτι KRITTER ή SNIGLAR, να ελέγξουν άμεσα την ημερομηνία παραγωγής στη συναπτόμενη ετικέτα, που βρίσκεται στο προσκέφαλο ή στο κάτω μέρος του κρεβατιού.

Πελάτες με προϊόν που επηρεάζεται καλούνται να επισκεφθούν το κοντινότερο κατάστημα ΙΚΕΑ ή να επικοινωνήσουν με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 801 11 22 722 (από κινητό στο 210 35 43 403) άμεσα, ώστε να λάβουν δωρεάν ένα σετ επισκευής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...