Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Kατερίνα Στανίση: Ποιος τη βοήθησε να ξεφύγει από τη φτώχεια;

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι καλεσμένη της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην πετυχημένη εκπομπή της «Πάμε πακέτο» που μεταδίδεται την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου (21:00, Alpha).

Η Κατερίνα Στανίση στέλνει πακέτο στον άνθρωπο που έδωσε στην ίδια και την οικογένειά της την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη φτώχεια και την ανέχεια όταν εκείνη ήταν μόλις δεκαέξι χρονών στη Γερμανία.

«Ο άνθρωπος αυτός είναι ο πρώην καλλιτεχνικός μάνατζερ και ιμπρεσάριος Νικόλας Καραδημητρίου, γνωστός και ως Nicholson, ο οποίος μεσουράνησε τη δεκαετία του ‘70 στη διαμόρφωση της νυχτερινής αθηναϊκής και όχι μόνο διασκέδασης, καθώς όλοι οι επιχειρηματίες και καλλιτέχνες τον εμπιστεύονταν. Από το καλλιτεχνικό του γραφείο πέρασαν τραγουδιστές, όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, η Ελένη Βιτάλη, η Δούκισσα, η Τζένη Βάνου, ο Γιώργος Ζαμπέτας, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο Στράτος Διονυσίου, η Ελένη Δήμου και πολλοί άλλοι. Ωστόσο, το 1993, ο Nicholson αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να ζήσει απομονωμένος σε ένα βουνό της Πάτμου, αφοσιωμένος στον ασκητισμό. Πούλησε όλη την περιουσία του προκειμένου να αναγείρει το ησυχαστήριό του, τη Μεταμόρφωση του Σωτήρα, στο οποίο και μονάζει».

Το Πάμε Πακέτο, η εκπομπή των μεγάλων συναισθημάτων και μία από τις μακροβιότερες στην ελληνική τηλεόραση επιστρέφει, ανανεωμένο και ακόμα πιο δυναμικό για την έβδομη σεζόν του. Και αυτή τη χρονιά, η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει πακέτα γεμάτα έρωτα, αγάπη, ευγνωμοσύνη, μεταμέλεια, αναμνήσεις, ελπίδα αλλά και πικρία και απογοήτευση.

Το Πάμε Πακέτο επιστρέφει, δυνατότερο από ποτέ. Κάθε Πέμπτη, στις 21:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...