Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

"Αγανακτισμένος" τσαμπουκάς στο Καρναβάλι της Πάτρας

Ένταση επικράτησε πριν από λίγη ώρα στο σημείο εκκίνησης της παρέλασης του καρναβαλιού στο ύψος της οδού Παπαφλέσσα, καθώς ομάδα  "αγανακτισμένων" επιχείρησε να μπει στην αρχή της προκειμένου να παρελάσουν μαζί με τα πληρώματα.

Στο σημείο βρέθηκε αστυνομική δύναμη για να εκτονωθεί η κατάσταση, με τη βοήθεια των διοργανωτών.

Τελικά για ηρεμήσουν τα πνεύματα αποφασίστηκε η ομάδα των αγανακτισμένων να "ανοίξει" την παρέλαση και να προηγηθούν ακόμα και της μπάντας του Δήμου Πατρέων που παραδοσιακά ανοίγει την εκδήλωση!

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ: Οι αγανακτισμένοι έχουν δεκάδες τρόπους να δείξουν την αγανάκτησή τους! Ας αφήσουν ήσυχο το καρναβάλι της Πάτρας. Αυτές οι "εξυπνάδες" ΔΕΝ προάγουν το κίνημά τους, αλλά αντίθετα φέρνουν απέναντί τους χιλιάδες κόσμου, που μέσα στο σκοτάδι προσπαθεί έστω και λίγο να χαμογελάσει....


1 σχόλιο:

  1. Καμια ενταση. κανενα επεισόδιο. Η παρεμβαση ηταν καρναβαλικη, και υπηρξει και συντονισμος με τους διοργανωτες της παρελασης, για την ομαλη ροη της παρελασης.
    Και πληροφοριακα, αν δεν ησασταν παρων, ενημερωνω, οτι οι θεατες-επισκέπτες της παρέλασης, χειροκρουτουσαν, και δεν έδειξαν καμια δυσφορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...