Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Λεοντιάδης: «Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν έπαθα τίποτα»

 Ευτυχισμένος που δεν έπαθε τίποτα είναι ο εφοπλιστής Ιωάννης Λεοντιάδης, ο οποίος προ ημερών είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν και η Ferrari που οδηγούσε εξετράπη της πορείας της και μετά από πρόσκρουση στο διαχωριστικό διάζωμα και σε δέντρο έγινε κυριολεκτικά μία άμορφη μάζα από παλιοσίδερα.
 
«Έχω ανάψει πολλά κεράκια γιατί ακόμα η δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έπαθα τίποτα» δηλώνει στο protothema.gr ο εφοπλιστής, ο οποίος όπως είπε, τόσο ο ίδιος όσο και ο φίλος του που ήταν συνεπιβάτης, πήγαν στο νοσοκομείο για εξετάσεις μόνο και μόνο για προληπτικούς λόγους.

Το συγκεκριμένο ατύχημα λόγω, του αυτοκινήτου, έδωσε και την αφορμή σε πολλές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες του εξωτερικού, να σχολιάσουν πως «ακόμη κυκλοφορούν Ferrari στην Ελλάδα;».

Το ονειρικό όχημα αξίας 250.000 ευρώ που οδηγούσε πριν από λίγες ημέρες ο εφοπλιστής έχοντας για συνοδηγό ένα φίλο του, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας αρχικά σε διαχωριστικό διάζωμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης και μετά σε δένδρο.

Ο ίδιος μίλησε στο protothema.gr για το δυστύχημα, ενώ σχολίασε και τα ειρωνικά δημοσιεύματα του ξένου Τύπου που αναρωτιόντουσαν πως ακόμη στην Ελλάδα μπορούμε και έχουμε Ferrari.

«Έχω ανάψει πολλά κεράκια. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι δεν έπαθα τίποτε. Δεν έπαθα απολύτως τίποτε και πήγα στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και μόνο. Αλλά και ο φίλος μου είναι καλά στην υγεία του» τονίζει ο κ. Λεοντιάδης.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...