Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Με εθνοπατριωτικό λόγο ίδρυσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α

Με «πύρινο» εθνικό και πατριωτικό λόγο, κάνοντας αναφορές στην ελληνική Ιστορία και την Ορθοδοξία ίδρυσε το βράδυ της τετάρτης ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την πολιτική κίνηση – όμιλο προβληματισμού ΠΑΤΡΙ.Δ.Α (Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης).
Με την παρουσία και στελεχών της ΝΔ, ο έκπτωτος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονιας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, από το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στην Θεσσαλονίκη, έκανε το πρώτο βήμα για μια καθαρόαιμη δεξιά κίνηση -όμιλο πολιτικού προβληματισμού- που θα αποτελεί κατ' αυτόν «ένα εθνικό καταφύγιο».
«Απόψε, 29 Φεβρουαρίου, σε ένα δίσεκτο έτος για την Ελλάδα μας, συγκροτούμε ένα εθνικό καταφύγιο απέναντι σε κείνους που επιβουλεύονται την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, τη Μακεδονία μας, την εθνική κυριαρχία μας, την ελευθερία μας, τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας» είπε στην αρχή της ομιλίας του, σε μια εκδήλωση που οργάνωσε για την ΑΟΖ.
Όπως ο ίδιος υποστήριξε ωστόσο, η κίνηση αυτή δεν πρόκειται για πολιτικό κόμμα, καθώς όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «αχάριστος δεν υπήρξα ποτέ. Χρωστάω στο λαό, χρωστάω σε όλους εσάς...Κόμματα υπάρχουν πολλά. Πατρίδα όμως μία», την ώρα που πολιτικοί παρατηρητές λένε ότι η νέα κίνηση παραπέμπει στην ιταλική Λέγκα του Βορρά.
«Και τα κόμματα τα δημιουργεί η ίδια η κοινωνία, οι ανάγκες της. Σήμερα, δε συζητάμε για νέο κόμμα. Η Ελλάδα αυτή την περίοδο δεν έχει ανάγκη από άλλα κόμματα» σημείωσε και διευκρίνισε, ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει και αν χρειαστεί οι πολίτες θα του δείξουν πάλι τι πρέπει να κάνει.
Ο κ. Ψωμιάδης, εν αντιθέσει με την ηγετική ομάδα της Ν.Δ. και την κρατούσα αντίληψη στην κομματική πυραμίδα εξουσίας, εξαπέλυσε αντιμνημονιακούς μύδρους και είπε με ιδιαίτερα συνωμοσιολογικό ύφος: «Ο αντίπαλος είναι κοινός: Είναι οι νεοταξικοί, αυτοί που θέλουν την οικονομική, πολιτική και πνευματική εξαθλίωση του ελληνικού λαού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...