Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Απανωτές ληστείες σε Βόλο και Λάρισα...

Αλλεπάλληλα κρούσματα ληστειών σημειώθηκαν από χθες το μεσημέρι μέχρι σήμερα το πρωί στο Βόλο και τη Λάρισα.

Συγκεκριμένα χθες, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, άγνωστος δράστης, φορώντας κουκούλα και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους δύο υπαλλήλους του υποκαταστήματος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Στη συνέχεια έφυγε σε άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται από τις αρχές.

Εξάλλου, θύμα ληστείας από τρεις κουκουλοφόρους έπεσε ένας 86χρονος μέσα στο σπίτι του στα Άνω Λεχώνια Μαγνησίας. Δύο από τους δράστες τον χτύπησαν προκαλώντας του ελαφρές σωματικές βλάβες, ενώ ο τρίτος αφαίρεσε το πορτοφόλι του, που περιείχε 100 ευρώ. Στη συνέχεια, αφού έψαξαν στο σπίτι του, αφαίρεσαν 1.000 ευρώ ακόμη και τράπηκαν σε φυγή. Ο 86χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για προληπτικούς λόγους ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Θύμα ληστείας από δύο αγνώστους έπεσε χθες το βράδυ και ένας 21χρονος διανομέας φαγητού στη Λάρισα ενώ οι ληστές του απέσπασαν 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Τα ξημερώματα τέλος, επίσης στη Λάρισα, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 28 ετών αντίστοιχα, για απόπειρα κλοπής σε κατάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...