Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Στα μαχαίρια Βελόπουλος - Λιάτσος για τα λεφτά που έφυγαν στο εξωτερικό

Αγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Κυριάκο Βελόπουλο και τον εκδότη της «Παρασκευής +13», Αιμίλιο Λιάτσο, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας που ανέφερε ότι ο βουλευτής του ΛΑΟΣ μετέφερε χρήματα στο εξωτερικό.

Στο δημοσίευμα γινόταν αναφορά ότι ο βουλευτής μετέφερε 400.000 ευρώ σε τράπεζα του, ποσό που δεν προέκυπτε από το πόθεν έσχες του. Μόλις έγινε γνωστή η είδηση ο βουλευτής αντέδρασε και με επιστολή του ανέφερε πως τα χρήματα ήταν τα μισά -200.000 ευρώ- και τα έβγαλε στο εξωτερικό για επαγγελματική δραστηριότητα δεδομένου ότι διατηρεί εταιρεία στη Γερμανία. Επεσήμανε δε πως το ποσό στο σύνολό του έχει επιστρέψει σε τράπεζα στην Ελλάδα.

Αμέσως μετά τη δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου, στην αντεπίθεση πέρασε ο εκδότης της εφημερίδας Αιμίλιος Λιάτσος, ο οποίος υποστήριξε ότι το δημοσίευμα ισχύει στο ακέραιο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ρωτήστε τον κύριο Βελόπουλο για την επιστολή που έχει στείλει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στον κύριο Αργύρη στη Βουλή για την υπόθεση της εξαγωγής δικών του χρημάτων και της οικογένειάς του στη Γερμανία».

Επισημαίνει μάλιστα πως ο βουλευτής του ΛΑ.ΟΣ επιβεβαιώνει απολύτως το δημοσίευμα της εφημερίδας. «Και 10 ευρώ να βγάλει ένας πολιτικός την ώρα που καίγεται ο τόπος και όλοι οι πολιτικοί βγαίνουν και λένε "μη βγάζετε τα λεφτά σας έξω" και τα βγάζουν οι ίδιοι οι πολιτικοί έξω, υπάρχει τεράστιο ηθικό ζήτημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...