Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Οι..."μπηχτές" της Ναταλίας για τον Alpha

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής της "Μες στην καλή χαρά", έπαιξε τρέιλερ του "Chart Show" που θα προβληθεί απόψε το βράδυ από τον Alpha.

Τα γυρίσματα του Chart Show, είναι γνωστό ότι έχουν γίνει από πέρσι. Τελειώνοντας το τρέιλερ λοιπόν, η Ναταλία σχολίασε:

"Ελπίζω να μη λέμε ότι η Whitney Houston ζει"... 

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την ελπίδα της, στον αέρα, να έχει επιμεληθεί η παραγωγή του σταθμού την εκπομπή που θα προβληθεί απόψε και... να μην αναφέρεται μέσα ότι ζει ακόμα η Whitney Houston. Τα σχόλιά της όμως, δεν τελείωσαν εκεί...

Μετά, όταν είχε καλεσμένη τη Δούκισσα Νομικού και μιλούσαν για το "Dancing" η Δούκισσα τη ρώτησε γιατί δεν πάει κι εκείνη να χορέψει.
Η πρώτη σκέψη της Ναταλίας, ήταν γιατί προβάλλεται "απέναντι" από το Chart Show.
Μετά όμως, το ξανασκέφτηκε και συμπλήρωσε "Θα μου πεις, δε θα είναι καινούρια επεισόδια. Σε λίγο θα παίζουμε επεισόδια που η Μιμή Ντενίση ήταν ξανθιά ακόμα και έπαιζε στους Φρουρούς της Αχαΐας"!

Αργότερα, όταν η Δούκισσα Νομικού της είπε ότι θα της άρεσε να κάνει εκπομπή μαζί της και με τον Μάρκο Σεφερλή, η Ναταλία άρχισε να ρωτάει στον αέρα "Υπάρχει κάνα κανάλι που να μας θέλει εμάς τους τρεις;"

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...