Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σ. Τσιμτσιλή: Ξεκίνησε εκπομπή στο ραδιόφωνο!

“Καλό μεσημέρι”  λέει από σήμερα από το ραδιόφωνο του Ρυθμού 9,49, η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γνωστή παρουσιάστρια μετά τις εξελίξεις στο Alter και τη διακοπή της εκπομπής της στο κανάλι, επιστρέφει δυναμικά μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή με πολλή ελληνική μουσική.
Το TLIFE επικοινώνησε με την Σταματίνα λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της που   είναι καθημερινά από τις 4 ως τις 6 το απόγευμα. “Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη συνεργασία... Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Για το πώς ήρθε η πρόταση να ξεκινήσει δική της εκπομπή στο ραδιόφωνο αποκάλυψε: “Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο. Είναι πολύ άμεσο και έχει μια ξεχωριστή μαγεία. Σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με τον κόσμο πιο ουσιαστικά. Όσο για την πρόταση... Είμαστε χρόνια φίλοι με τον Μάκη Πουνέντη και ήταν δική του ιδέα να ξεκινήσουμε την εκπομπή”.
Τι μουσική θα βάζει στην εκπομπή της;
“Εννοείται ότι θα παίζουμε την καλύτερη ελληνική μουσική της πόλης”.
Τέλος, η Σταματίνα δήλωσε πως η παρουσία της στα γραφεία του σταθμού είναι συμβολική για εκείνη και τις φέρνει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό. “Το στούντιο βρίσκεται δίπλα στη σχολή του Ant1 και αυτό μου φέρνει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό και είναι λίγο συμβολικό για εμένα”, είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...