Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Γιατί πήγαν να συλλάβουν τον Λευτέρη Πανταζή;

Κρουαζιέρα με πολλές εκπλήξεις για τον Λευτέρη Πανταζή.

Εκτός από την ταραχή που προκάλεσαν οι live εμφανίσεις του εν πλω στην επταήμερη κρουαζιέρα στο South Pacific του Σίδνεϊ, τον δημοφιλή τραγουδιστή περίμενε και μια δυσάρεστη έκπληξη.

Σύμφωνα με το εκτενές ρεπορτάζ που δημοσίευσε η ελληνόφωνη εφημερίδα του Σίδνεϊ «Ο κόσμος», μετά το τέλος της εμφάνισης του ο τραγουδιστής επέλεξε να χαλαρώσει παίζοντας χαρτιά μαζί με παρέα.

Εκεί που έπαιζαν χαρτιά μπήκαν τέσσερα μέλη της ασφάλειας και τους είπαν ότι παίζουν χαρτιά παράνομα, αφού ο μόνος χώρος που μπορούν να παίξουν με χρήματα είναι το καζίνο του πλοίου.

Μάλιστα ενημέρωσαν όσους έπαιζαν ότι θα πρέπει να συλληφθούν, αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Τότε ο τραγουδιστής «φυγαδεύτηκε» από την έξοδο κινδύνου της αίθουσας προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο ίδιος μετά από αυτή τη περιπέτεια δήλωσε στην εφημερίδα Espresso: «Αμέσως μετά τα τελευταία live, σε αίθουσα ειδική για χαρτιά, έτσι για να περάσει η ώρα, ύστερα από προτροπή κάποιων φίλων, παίζαμε με άλλα δέκα άτομα ένα είδος κουμ καν που παίζουν στην Αυστραλία και το λένε "γύφτικο". Ωστόσο, το τονίζω, ότι πουθενά στην αίθουσα δεν έγραφε απαγορεύεται να παίζεις με χρήματα. Εμείς κάναμε την πλάκα μας αμέριμνοι. Άλλωστε παίζαμε δέκα ευρώ την παρτίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...