Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ: Η προτάση της Μενεγακη στον Παπαδακη

Ένα πλάνο του Γιώργου Παπαδάκη από την πρεμιέρα της Χαρούλας Αλεξίου με τη Δήμητρα Γαλάνη, ήταν ικανό να θυμίσει στην Ελένη τα παλιά!

Η παρουσιάστρια, με το που τον είδε, τον πεθύμησε: «Λοιπόν είδα στα πλάνα τον Γιώργο Παπαδάκη! Είδα τα ροδαλά του μαγουλάκια με το τώρα πια κάτασπρο μαλλί του. Μου έχει λείψει. Θέλω πάρα πολύ να τον δω. Γιατί δεν τον έχουμε καλέσει στην εκπομπή; Τώρα πια δεν παίζουμε ο ένας καπάκι από τον άλλον. Έχει χρόνο. Μπορούμε να τον καλέσουμε!»

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, και στη συνέχεια θυμήθηκε τις παλιές καλές εποχές που ήταν κι εκείνη μαζί του στον ΑΝΤ1:

«Έχω περάσει υπέροχες στιγμές με το Γιώργο, και πάρα πολλές φορές του χτυπάγαμε την πόρτα, και του λέγαμε: "Γιώργο ο καλεσμένος τον πήρε ο ύπνος, σε παρακαλώ... κατέβα!" Ενώ στην αρχή ήταν αρνητικός, στο τέλος το έκανε! Με το χαμόγελο στα χείλη».

Δεν έκρυψε μάλιστα και τη συγκίνηση της, όταν περιέγραψε από ποιο studio έβγαινε η εκπομπή τους τότε:

«Παλιά ήμασταν σε ένα υπέροχο studio που δεν υπάρχει πια, γκρεμίστηκε. Και πέρασα πριν από δυο χρόνια και μ΄έπιασε ψυχοπλάκωμα. Σχεδόν δάκρυσα. Μου ήρθε όλο το υπέροχο ξεκίνημα σε εκείνο το μέρος. Λέγαμε "τώρα θα πέσει το στουντιάκι να μας πλακώσει! Τώρα όπου να΄ναι γκρεμίζεται". Μ΄έπιασε η καρδιά μου όταν το είδα. Βγαίναμε όλοι από εκεί. Μιλάμε για περιόδους που ο Παπαδάκης είχε το μονοπώλιο».

Τι να πρωτοθυμηθεί η Ελένη, που στο τέλος τον κάλεσε από μόνη της όλο νάζι:

«Ρε Γιώργο έλα να τα πούμε, μου έχεις λείψει πάρα πολύ. Έλα να παίξουμε! Σε περιμένω!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...