Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Εμπλεξε με πράκτορες η έκδοση Φιλιππίδη στην Ελλάδα

Η Αγκυρα ζητάει ανταλλαγή του πρώην προέδρου του ΤΤ με Τούρκους που κρατούνται στην Ελλάδα - Πρόκειται για δύο πράκτορες της ΜΙΤ και έναν Κούρδο κατηγορούμενο για τρομοκρατία

Ενα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη όσον αφορά την έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη στην Ελλάδα, καθώς φαίνεται η υπόθεση έχει «μπλέξει» μεταξύ ελληνικών και τουρκικών αρχών.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εθνος», η Αγκυρα ζητάει ανταλλαγή του πρώην προέδρου του ΤΤ με Τούρκους που κρατούνται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα με δύο πράκτορες της ΜΙΤ και έναν Κούρδο κατηγορούμενο για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Μάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, δεν είναι τυχαία μόλις πριν από ένα 24ωρο η σύλληψη δύο Τούρκων κουρδικής καταγωγής στη Θεσσαλονίκη, ηλικίας 49 και 51 ετών, για τους οποίους εκκρεμούσε σήμα της Ίντερπολ. Οι δύο άντρες τελικά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης θα αποφασίσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου αν θα εκδοθούν στην Τουρκία.

Οσον αφορά τον Αγγελο Φιλιππίδη, τα επόμενα 24ωρα θα φανεί αν θα υπάρξει τελικά συμφωνία, ενδεχομένως με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...