Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γιωτόπουλος: Η κυβέρνηση και η ΕΥΠ άφησαν τον Ξηρό!

Με επιστολή του προς την εφημερίδα “Ελευθεροτυπία”, ο φερόμενος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης “17 Νοέμβρη” Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, αφήνει αιχμές κατά της κυβέρνησης και της ΕΥΠ, ότι επέτρεψαν ουσιαστικά στον Χριστόδουλο Ξηρό να αποδράσει, προκειμένου να ενισχυθεί η απειλή της τρομοκρατίας.


Η επιστολή του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου έχει τίτλο “Αποτυπώματα και υποκρισία”, και αφού αναφέρεται σε “τυφλό δακτυλικό αποτύπωμα”, που υποστηρίζει ότι βρέθηκε στο σπίτι της συντρόφου του στους Λειψούς και στο εσωτερικό μιας γιάφκας, χωρίς να ταυτοποιηθεί, υποστηρίζει ότι η απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού “διευκολύνθηκε” από την κυβέρνηση και την ΕΥΠ.

“Αφού ο Χριστόδουλος είναι τόσο επικίνδυνος τρομοκράτης γιατί όταν το 2011 έβαλε φωτιά στο κελί του αντί να τον τιμωρήσουν όπως θα όφειλαν, τον επιβράβευσαν ικανοποιώντας και τα τρία αιτήματα του, μεταφέροντας τον στις πτέρυγες; Γιατί του έδωσαν το ελεύθερο να πηγαίνει καθημερινά όπου θέλει στο αρχιφυλακείο, στους Πυρήνες, στους σημαντικότερους ποινικούς; Ποιος έδωσε τη διαταγή; Οχι βέβαια η διευθύντρια ούτε κάποιος αρχιφύλακας. Δεν έχουν τέτοια εξουσία. Η διαταγή ήρθε από πάνω από την ΕΥΠ, την αντιτρομοκρατική και άρα από την κυβέρνηση που την εποπτεύει.

Οι κύριοι της Αντιτρομοκρατικής, της ΕΥΠ, της κυβέρνησης, αλλά και της CIA δεν γνώριζαν ότι ο Χριστόδουλος εδώ και ενάμησι χρόνο είχε πάρει έξι άδειες; Τι έκαναν για να αποτρέψουν την ενδεχόμενη εξαφάνιση του; Τίποτε”, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς την “Ελευθευροτυπία” ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...