Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΜΑΖΕΨΤΕ τους - Άγριο επεισόδιο στην Βουλή! Ζαρούλια: Είστε αληταράδες!

Άγριο επεισόδιο έγινε στην Βουλή όταν η βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, την ώρα που ο υπουργός Δικαιοσύνης ολοκλήρωνε την απάντηση σε ερώτησή της για το καθεστώς αδειών των κρατουμένων εκείνη άρχισε να φωνάζει: Είστε αληταράδες!

Τότε αντέδρασε άμεσα ο προεδρεύων, Χρήστος Μαρκογιαννάκης και είπε: Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. Για την φράση Είστε αληταράδες, επιβάλλω στην κα Ζαρούλια την πειθαρχική ποινή περικοπής του 1/4 του μισθού της για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.


Κάλλιο αργα παρα ποτέ! Επιτέλους εφαρμόσθηκαν από την Βουλή εναντίον της Χρυσής Αυγής οι αυστηρές κυρώσεις που προβλέπονται από τον κανονισμό.

Στην φράση "Είσαι αληταράς" που όπως διευκρίνησε ο γ' αντιπρόεδρος της Βουλής, απήυθυνε η κα Ζαρούλια απέναντι στον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αντέδρασε άμεσα εφαρμόζοντας το άρθρο 80 του κανονισμού της Βουλής που προβλέπει περικοπή του 1/4 της μηνιαίας αποζημίωσης σε περίπτωση που βουλευτής δεχθεί μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά.


Ζαρούλια και Κασιδιάρης στην σημερινή τους εμφάνιση ήταν ιδιαίτερα προκλητικοί.
Ο κ. Κασιδιάρης χαρακτήρισε κουτούς τα μέλη της κυβέρνησης καταγγέλοντας ότι στο ένταλμα για την σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής ήταν λάθος η ημερομηνία.

Είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης: "Παρακαλώ να καταγραφεί στα πρακτικά. Για την φράση "Είσαι αληταράς, επιβάλλω στην κα Ζαρούλια την πειθαρχική ποινή περικοπής του 1/4 του μισθού της για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά".

Η Ολομέλεια έκανε αποδεκτή την πρόταση του αντιπροέδρου, αποφασίζοντας για τη διατύπωση μομφής εναντίον της βουλευτού της ΧΑ για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά, κάτι που συνεπάγεται αυτοδικαίως την περικοπή του ενός τετάρτου (1/4) της μηνιαίας αποζημίωσής της (άρθρο 80, παρ. 3 του Κανονισμού).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...