Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Σταυρούλα Αξαρλιάν για την απόδραση Ξηρού: Ο γιος μου δεν μπορεί να πάρει άδεια (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της τρομοκρατίας τελέστηκε το πρωί στο παρεκκλήσι της Ιεράς Μητρόπολης Αθηνών, παρουσία του υπ. Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια.


Η τελετή διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Αλληλεγγύης για τα θύματα της τρομοκρατίας «Θάνος Αξαρλιάν».


Η μητέρα του Θάνου Αξαρλιάν, Σταυρούλα, όταν ρωτήθηκε για την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού είπε: "θα πρεπε να σκεφτούν ότι ο γιος μου δεν παίρνει άδεια από κει που βρίσκεται".

“Η καρδιά μας στρέφεται προς τη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατίας και προς τις οικογένειές τους, με την ελπίδα η χώρα, αν θέλετε και η παγκόσμια κοινότητα, να μην θρηνήσει άλλα θύματα” είπε ο Νίκος Δενδιας και συμπλήρωσε: “Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να σας πω ότι επανειλημμένως έχω διατυπώσει την άποψη ότι η πρόκληση της τρομοκρατίας στη χώρα μας είναι υπαρκτή. Έχω επίσης, όμως, πει ξεκάθαρα ότι πιστεύω ακράδαντα πως η ελληνική κοινωνία, ομονοούσα, χωρίς υποσημειώσεις, χωρίς κόμματα, μπορεί να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία. Η κοινωνική ομόνοια απέναντι στο θέμα αυτό είναι το απαραίτητο πλαίσιο, ώστε να μπορέσουν οι διωκτικές αρχές της χώρας μας να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της εγχώριας τρομοκρατίας”.





newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...