Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

39χρονος παρενοχλούσε ανήλικη μέσω διαδικτύου

Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος ενός 39χρονου στην Έδεσσα, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση.


Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, χρήστης ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης είχε αποκτήσει επαφή με ανήλικη κοπέλα και με ασελγείς προτάσεις προσέβαλλε την γενετήσια αξιοπρέπειά της.


Από την ψηφιακή διαδικτυακή έρευνα, μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για προκαταρκτική εξέταση και σε συνεργασία με την εταιρεία του συγκεκριμένου διαδικτυακού χώρου, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή και τα στοιχεία του 39χρονου ημεδαπού.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στην Έδεσσα, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού και σε επιτόπια αυτοψία στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του, προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος ήταν ο χρήστης του επίμαχου προφίλ της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 39χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης των ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...