Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Ντόρα: Κρύβουν αυτούς με τα χρήματα στην Ελβετία

Ντόρα: Κρύβουν αυτούς με τα χρήματα στην Ελβετία
Για φαρσοκωμωδία και προσπάθεια σπίλωσης εσκεμμένα εναντίον της ίδιας και του κόμματός της μίλησε η Ντόρα Μπακογιάννη μόλις έγινε γνωστό η γνωστή ιστορία του ενός εκατομμυρίου ευρώ  που φερόταν να έχει κατατεθεί από βουλευτή στο εξωτερικό αφορούσε νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου της.
 
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κατήγγειλε ότι το ποσό προερχόταν από μετοχές που υπήρχαν στην Αμερική, ρευστοποιήθηκαν και αφού πέρασαν από την Τράπεζα της Ελλάδος έφυγαν για αγορά πλοίου στο Λονδίνο.
 «Σπιλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος γιατί κάποιοι έχουν σκοπό να κρύψουν αυτούς που έβγαλαν τα λεφτά τους στην Ελβετία. Προκαλώ τον κ. Νικολούδη και τους διαφόρους αρμοδίους αν βγάλουν στη δημοσιότητα αυτά τα ονόματα και να μην κρύβονται πίσω από γνωστές επιχειρηματικές δραστηριότητες ανθρώπου που τυγχάνει να είναι σύζυγος πολιτικού όπως ο άντρας μου», δήλωσε η κα Μπακογιάννη η οποία δήλωσε οργισμένη και εκτίμησε ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία.

«Ενοχλήσαμε πολλούς όταν μιλήσαμε για τα δάνεια των κομμάτων», εξήγησε και υπενθύμισε η ίδια έχει δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες της από την πρώτη ημέρα που εξελέγη βουλευτής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...