Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Μ. Ορφανού: Η τρανσέξουαλ πρωταγωνίστρια των ”Βασιλιάδων” μιλάει για τη ζωή της!

H Μίνα Ορφανού είναι μία από τις ηθοποιούς που έχει τραβήξει την προσοχή όχι μόνο με το ταλέντο της αλλά και με την ιδιαιτερότητά της. Σήμερα. Βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή "Πρωινό mou" και μίλησε για την ζωή της.

Η Μίνα μίλησε για τα μυστικά της ομορφιάς της και αποκάλυψε πως φτιάχνει μόνη της τις κρέμες που φοράει. Πήρε βιβλία και άρχισε να διαβάζει για να μάθει κι ενώ αρχικά τις έδωσε σε κάποιες φίλες τώρα ασχολείται με αυτό. Τις πουλάει και ζει από αυτό το εισόδημα. Ακόμα, πουλάει γλυκά του κουταλιού που φτιάχνει και πίνακες ζωγραφικής.

Τώρα που έχει χρόνο, ετοιμάζει πίνακες τους οποίους θα παρουσιάσει σε μία έκθεση που θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό. Από όλα αυτά βγάζει τα προς το ζην και αν δεν είχε την ηθοποιία πάλι θα είχε να ασχοληθεί.

Η υποκριτική μπήκε στη ζωή της μέσα από μια αγγελία που βρήκε για τον ρόλο της Στρέλλας και ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει όλο αυτό που της συμβαίνει! “Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γίνει ηθοποιός στη ζωή μου. Μια σπουδαία και καλή ζωγράφος, ναι. Με τα καλλιτεχνικά, ναι αλλά και η ηθοποιοί σε αυτό το χώρο είναι”, υποστήριξε η ίδια.

Η Μίνα μίλησε ακόμα για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Κάλυμνο. Έχει 5 αδέρφια και τα 5 αγόρια. Τα υπόλοιπα παιδιά της δημιουργούσαν πρόβλημα με την συμπεριφορά τους. “Τα παιδιά είναι πολύ σκληροί κριτές”, τόνισε ενώ πρόσθεσε πως ποτέ δεν την καλούσαν στα γενέθλιά τους.

Στη συνέχεια, από τα 17 της, έζησε στη Ρόδο και όπως είπε στα 7 χρόνια που έμεινε εκεί τα είχε ζήσει όλα, έκανε έξαλλη ζωή και είχε αλλάξει 23 σπίτια. Γενικά στη ζωή της έχει δουλέψει πάρα πολύ και έχει κάνει πάρα πολλές δουλειές. “Έχω δουλέψει σαν το μαύρο το σκυλί” ανέφερε χαρακτηριστικά.





'Έπειτα ήρθε η Αθήνα! “Ήρθα και έγινα πολύ πουριτανή. Τώρα για να βγω έξω κάνω αίτηση”, δηλώνει η Μίνα. 'Έχει ζήσει πολύ έντονα στη ζωή της και στα 30 της πια δεν νιώθει αυτή. Η ηθοποιός αποκάλυψε πως στην ζωή της έχει κάνει μόνο μια σχέση και τώρα σκέφτεται να επιστρέψει και πάλι σε αυτήν... “Γενικά θεωρώ τον εαυτό μου λίγο ανέραστο. Μόνο μία σχέση έκανε κι αυτή στην Αθήνα και τώρα σκέφτομαι να τα ξαναβρώ μαζί του”, υποστήριξε.

Η Μίνα μίλησε ακόμα και για το θέμα της ιδιαιτερότητάς της. Παρόλο που βίωσε τον κοινωνικό ρατσισμό, από μικρή έχει αποδεχτεί αυτό που είναι. “Εγώ την αποδοχή στον κόσμο την έφερε από μόνη μου. Αν ήμουν ένα σαχλοκούδουνο που έβγαινα στην τηλεόραση και ήθελε αν γίνω γνωστή με αξιολύπητα θέματα, τότε η μόνη αποδοχή που θα είχα θα ήταν αρνητική”, εξηγεί.

Η ίδια είναι αυστηρή με τον εαυτό της και όταν δεν είναι καλός άνθρωπος πάει στον καθρέφτη της και φτύνει τον εαυτό της. "Είναι πολύ ντροπή να αισθανθείς το πρόσωπό σου να ντρέπεται", είπε.  Έχει πληγωθεί από ανθρώπους αλλά αν δεν είχε συμβεί αυτό, όπως υποστηρίζει η ίδια, δεν θα ήταν δυνατή.

Νιώθει πολύ περήφανη για τον εαυτό της και ακόμα και σήμερα να σταματούσε από την ηθοποιία θα ήταν ικανοποιημένη με όσα έχει κάνει στην ζωή της! Όσον αφορά το γάμο, δήλωσε: "Δεν είμαι ώριμη για να σκεφτώ το γάμο. Δεν το αποκλείω. Σαφώς και θα ήθελα και να μεγάλωνα ένα παιδί από την στιγμή που κάποια μάνα πάει και το γενάει και το πετάει στον κάδο."


Τέλος, μίλησε για την συμμετοχή της στους "Βασιλιάδες". "Εύχομαι να βρεθούν γρήγορα τα οικονομικά να ξεκινήσουν τα υπόλοιπα γυρίσματα για να γελάσει ο κόσμος. Γιατί ο κόσμος έχει ανάγκη από γέλιο. Και να έχουμε και δουλειά", κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...