Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Ηλεία: "Την έσφαξα με το κουζινομάχαιρο επειδή αντιστάθηκε"

Ένας 25χρονος από το Επιτάλιο φέρεται να είναι ο δράστης της άγριας δολοφονίας, της 86χρονης γυναίκας, που τάραξε την τοπική κοινωνία.

Όπως διαβάζουμε στο ilialive.gr, o ίδιος είπε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του ότι το φονικό δεν έγινε στις 7 Ιανουαρίου, αλλά μια μέρα νωρίτερα, στις 6 του μήνα, αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Αριστείδης Μαρτζάκλης σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε  το απόγευμα για το θέμα,

ο δράστης έφτασε στο σπίτι της 86χρονης, μαζί με μια γυναίκα -συγγενικό του πρόσωπο- με σκοπό να κλέψει την ηλικιωμένη. Μπήκε από το παράθυρο όμως η γιαγιά τον κατάλαβε...

Πώς περιέγραψε το έγκλημα στους αστυνομικούς

Σύμφωνα με  στα στοιχεία που υπάρχουν, δράστης και θύμα πάλεψαν και τότε ο 25χρονος βλέποντας την αντίσταση από την ηλικιωμένη, άρπαξε το κουζινομάχαιρο με το οποίο εκείνη νωρίτερα έκοβε ψωμί και με μανία την χτύπησε πολλές φορές στο λαιμό!

Στη συνέχεια και αφού ξεψύχησε η 86χρονη, έψαξε γρήγορα το σπίτι και κάτω από το ψυγείο βρήκε ένα φάκελο που είχε πάνω από 500 ευρώ.
Ο φερόμενος ως δράστης βγήκε από το σπίτι όπου τον περίμενε η 28χρονη γυναίκα και έφυγαν.
Πήγαν στο σπίτι του, όπου έβγαλε τα ματωμένα ρούχα και τα έπλυνε στο πλυντήριο για να εξαφανίσει τα ίχνη του φονικού.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε από αστυνομικούς στο χώρο του εγκλήματος για να τους κάνει την περιγραφή.
Ο ίδιος είπε πως κάποια πράγματα δεν τα θυμόται καλά γιατί την ημέρα που έγινε το έγκλημα βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Ο δράστης κρατείται από στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...