Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τουρκικό "ευχαριστώ" στην ΑΕΚ

Καθόλου απαρατήρητη δεν πέρασε στην Τουρκία η ευαισθητοποίηση των οπαδών της ΑΕΚ στην είδηση του θανάτου του Λεφτέρ Κιουτσουκαντωνιάδη.

Μετά το πανό που κρεμάστηκε το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, με το οποίο οι οργανωμένοι της «Ένωσης» αποχαιρετούσαν τον θρύλο της Φενέρμπαχτσε (που αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ), οι αντίστοιχοι της τουρκικής ομάδας τους ευχαρίστησαν με τον ίδιο τρόπο στο αποψινό ματς με τη Μανίσασπορ.

Έτσι, στο πέταλο όπου φιλοξενούνταν σηκώθηκε πανό με την υπογραφή του συνδέσμου «Vamos Bien», που ανέφερε «ευχαριστίες ΑΕΚ». Την είδηση αναπαρήγαγαν αρκετά ΜΜΕ στη γειτονική χώρα, μιλώντας με κολακευτικά σχόλια για το σεβασμό των οπαδών της «Ένωσης» στη μνήμη του εκλιπόντος.

 Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ 

 Την βαθύτατη θλίψη του για την θάνατο του θρυλικού ομογενή ποδοσφαιριστή Λευτέρη Αντωνιάδη εξέφρασε, με σημερινή δήλωσή του, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος υπογραμμίζοντας την απλότητα και την σεμνότητα του μακαριστού ποδοσφαιριστή καθώς και την μεγάλη προσφορά του στην ομογένεια και στον αθλητισμό της γειτονικής χώρας.

«Μια ξεχωριστή μορφή της Πολίτης Ρωμηοσύνης εξέλιπε με τον θάνατό του θρυλικού ποδοσφαιριστή Λευτέρη. Γεννημένος και μεγαλωμένος στα ερατεινά Πριγκηπόννησα, συνέδεσε ολόκληρη τη ζωή του με το ποδόσφαιρο, στο οποίο σημείωσε εξαιρετικές επιτυχίες», δήλωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης και πρόσθεσε: «Απλός και σεμνός, με πολλούς φίλους και πιο πολλούς θαυμαστάς, έβαλε τη σφραγίδα του στη ζωή της ομογένειας και του αθλητισμού της χώρας αυτής και πλήρης ημερών επλήρωσε το κοινόν χρέος. Αιωνίας ας είναι η μνήμη του!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O μεγαλύτερος Τούρκος ποδοσφαιριστής ήταν Ελληνας. Ο Θρυλικός ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε και της Τουρκίας απεβίωσε απόψε στο ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...