Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2012

Εύβοια: Πακιστανοί απήγαγαν Πακιστανό και συμπατριώτες τους πήγαν να τον σώσουν

Αποτέλεσμα; Άλλος κατέληξε στο νοσοκομείο, άλλος στο τμήμα και... όλοι θα απελαθούν.

Όπως διαβάζουμε στο lamiastar.gr η ιστορία ξεκίνησε όταν ένας 29χρονος Πακιστανός πήγε από το Άργος Αργολίδας στα Λέπουρα της Εύβοιας για να βρει δουλειά.

Ωστόσο έπεσε θύμα απαγωγής από 4 συμπατριώτες του, οι οποίοι τον μετέφεραν σε παράπηγμα σε αγροτική περιοχή στα Κριεζά Αλιβερίου όπου τον κρατούσαν και τον χτυπούσαν. Αμέσως μετά επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την μητέρα του θύματος από την οποία ζήτησαν 17 χιλιάδες ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Σήμερα μία άλλη ομάδα Πακιστανών προσπάθησε να απελευθερώσει τον 29χρονο με αποτέλεσμα να προκληθεί συμπλοκή με τους δράστες.
Στη συμπλοκή τραυματίστηκε ο ένας από τους απαγωγείς 29 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Αλιβερίου, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, πήγαν στο σημείο και συνέλαβαν έναν ακόμη από τους δράστες, 19 χρονών ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους καθώς και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Επίσης σε βάρος των δύο συλληφθέντων καθώς και του 29χρονου απαχθέντα θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης, καθώς δεν διαθέτουν νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...