Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Τα "βροντάει" ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ;

Εγκαταλείπει τον ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης; Αυτό το ερώτημα πλανάται τις τελευταίες ώρες πάνω από το στρατόπεδο του "Δικεφάλου του Βορρά". Μετά από θητεία 4,5 χρόνων στον προεδρικό θώκο, ο Ζαγοράκης βρίσκεται πλέον ένα βήμα από την έξοδό του από την ΠΑΕ και πολλοί μιλούν για απόφαση οριστική η οποία αναμένεται να πάρει και την τελική της μορφή εντός των επόμενων ωρών ή ημερών.

Τι είναι όμως αυτό που ενόχλησε το αφεντικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης; "Σιχάθηκα... μαύρισε η ψυχή μου" φέρεται να είπε στο στενό του περιβάλλον το βράδυ της Κυριακής, όπου έβλεπε από τη σουίτα να πλακώνονται μεταξύ τους οπαδοί γιατί οι μεν έβριζαν και οι δε τον υπερασπίζονταν. Κι αυτό φαίνεται πως τον έφερε στο "σημείο μηδέν".

Άλλωστε, όταν ανέλαβε για πρώτη φορά τις τύχες της ομάδας, είχε δηλώσει: "Οταν και αν διχάσω θα φύγω". Και προφανώς η έξοδός του από την ομάδα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Τον προβληματισμό του άλλωστε είχε εκφράσει και στο έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα, όπου και είχε θέσει ευθέως το ερώτημα στους παρευρισκόμενους συμβούλους: «Τώρα τι κάνουμε; Τί προτείνετε;», ώστε να αντιμετωπιστεί η «εμφύλια διαμάχη».

Τελικά, οι επαφές του συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα, συνέστησε ψυχραιμία και να δουν όλοι τα πράγματα με διαφορετικό μάτι, να μην παρθεί καμία απόφαση λόγω του κρίσιμου ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο, και όλα να πάρουν αναβολή.

Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει τις εξελίξεις. Το μόνο σίγουρο είναι πως το θέμα υφίσταται και κατά πολλούς είναι προφανές ότι το τέλος της θητείας του πλησιάζει, είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο. Ιδωμεν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...