Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Συνελήφθη ο επιστάτης του Πάλλη

Ο καταζητούμενος Πάλλης
Kατηγορία σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του επιστάτη του καταζητούμενου επιχειρηματία Πάλλη, ο οποίος ερευνάται για τον οπλισμό που κατείχε. Ο επιστάτης συνελήφθη, κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο σπίτι του επιχειρηματία, που καταζητείται για την υπόθεση των επισφαλών δανειοδοτήσεων της τράπεζας FBΒ, για την οποία είναι προφυλακισμένος ο εφοπλιστής Βίκτωρας Ρέστης.

Εναντίον του συλληφθέντα ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαρ. Λακαφώση ποινική δίωξη για διακεκριμένη οπλοκατοχή, κατηγορία που είναι σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για παράνομη οπλοκατοχή (πλημμέλημα) από κοινού με τον εργοδότη του.

Ο εργαζόμενος στο σπίτι του επιχειρηματία υποστηρίζει ότι πίστευε ότι τα όπλα ήταν εκθέματα και ότι η αξία τους ήταν μόνο μουσειακή, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι είχε όλη την εποπτεία του σπιτιού και ότι μεταξύ των εργασιών που έκανε ήταν και να προβαίνει σε πληρωμές για λογαριασμό του καταζητούμενου.

Η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών διαβίβασε αντίγραφα της συγκεκριμένης δικογραφίας στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία προκειμένου να συνεχιστούν οι έρευνες προς πάσα κατεύθυνση για την ανεύρεση τυχόν και άλλου οπλισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...