Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΒΙΝΤΕΟ - Χανιά: Πραγματικός σεισμός ο γάμος τους!

Δείτε στο βίντεο τι λέει το ζευγάρι – Πως κατάφεραν να κρατήσουν τους τρομοκρατημένους καλεσμένους τους 


Σε πείσμα του ισχυρού σεισμού και των τρομοκρατημένων καλεσμένων, ένα ζευγάρι στα Χανιά όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τη σεισμική δόνηση, αλλά έκανε και γλέντι μέχρι το πρωί!

Την ώρα που το συντονιστικό όργανο συνεδρίαζε στα Χανιά για τον απολογισμό των ζημιών από τον σεισμό ων 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ξαφνικά καταφθάνει ένα ζευγάρι νιόπαντρων, σύμφωνα με το candianews.gr. Ο Μπάμπης Τσιγκουνάκης και η Κατσανικάκη Στέλλα βρέθηκαν στα γραφεία αντιπεριφερειακής διεύθυνσης Χανίων για να αποθανατίσουν την καλύτερη και πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους.

Την ώρα του σεισμού η νύφη ετοιμαζόταν και όπως λέει η ίδια, όλοι την παράτησαν! Οι συγγενείς βγήκαν στους δρόμους και η ίδια έμεινε μόνη με την απορία: «Θα γίνει γάμος;»...

Ο γαμπρός ζήτησε δημόσια συγνώμη για τον... σεισμό και την αναστάτωση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο γάμος θα «στεριώσει», αφού δεν είχαμε θύματα ή κάποιο άλλο δυσάρεστο περιστατικό από το ταρακούνημα της Κρήτης.

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε το γαμήλιο γλέντι σε ανοιχτό χώρο προκειμένου να προστατεύσει τους τρομοκρατημένους καλεσμένους του.

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η ημερομηνία αυτή θα μείνει για πάντα χαραγμένη στις καρδιές τους από πολλές απόψεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...