Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Προφυλακιστέος ο 32χρονος που φέρεται ως συνεργός στη δολοφονία του Π.Φύσσα


Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 32χρονος, που φέρεται να ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Γ. Ρουπακιά, ο οποίος έχει ήδη ομολογήσει και προφυλακιστεί για τη δολοφονία του Π. Φύσσα.

Σε βάρος του 32χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης με την κατηγορία της άμεσης συνέργειας στη δολοφονία.

Η συνήγορος του κατηγορουμένου σε δηλώσεις της τόνισε: «Σεβόμαστε την κρίση των δικαστικών Αρχών, αλλά θεωρούμε την απόφαση σχετικά με την προσωρινή κράτηση του εντολέα μας άδικη, διότι δεν αποδεικνύεται από κανένα απολύτως στοιχείο η φυσική του παρουσία στον χώρο».

Ανέφερε ότι για το θέμα έχουν δοθεί στις ανακριτικές και εισαγγελικές Αρχές πλήρεις εξηγήσεις και πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει καμία κατάθεση που να μπορεί να επιβεβαιώνει τη φυσική παρουσία του 32χρονου στον χώρο.

Προφυλακίστηκε και 36χρονος

Στο μεταξύ, το δρόμο για τη φυλακή παίρνει ένας ακόμη κατηγορούμενος στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μετά την απολογία του στον ειδικό ανακριτή Διαφθοράς. Πρόκειται για τον 36χρονο Α. Τ., κατηγορούμενο για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ο οποίος, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, παραδόθηκε στις Αρχές την περασμένη εβδομάδα και μετά από προθεσμία που είχε λάβει οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή της υπόθεσης για να δώσει εξηγήσεις.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας ο 36χρονος εμπλέκεται στη δολοφονία του μουσικού Παύλου Φύσσα, όπως φαίνεται να προέκυψε και από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και την καταγραφή των στιγμάτων κινητών από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας την επίμαχη νύχτα στην ευρύτερη περιοχή του Κερατσινίου, Νίκαιας κλπ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...