Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013

ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ στο σπίτι εφοπλιστή σε έρευνα για την Χρυσή Αυγή

Η αντιτρομοκρατική ερευνά το σπίτι για όπλα τα οποία σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Χρυσής Αυγής.


Έρευνα από τις δικαστικές Αρχές με τη συνδρομή της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη στη βίλα επιχειρηματία στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα σχετίζεται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και πραγματοποιείται έπειτα από καταγγελίες για την ύπαρξη όπλων, σχετικών με την οργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας έχει οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη και στο πρόσφατο παρελθόν για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ έχει κατηγορηθεί και για οικονομικές ατασθαλίες.

Ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε έρευνα που διενεργείται σε έπαυλη φυγόδικου ημεδαπού, στην περιοχή της Βούλας Αττικής, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με τη συνδρομή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:

  • Επτά (7) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, χωρίς όμως να εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή. Όπλο ιδίου τύπου βρέθηκε σε παράλληλη έρευνα σε οικία του στο Παλαιό Φάληρο,
  • δεκατρία (13) πυροβόλα όπλα, για τα οποία υφίσταται μεν άδεια κατοχής κυνηγετικών όπλων, πλην όμως εξετάζεται αν εμπίπτουν στην κατηγορία αυτή,
  • εξήντα (60) μαχαίρια διαφόρων τύπων – πεταλούδες – στιλέτα,
  • δέκα (10) διόπτρες κατεύθυνσης στόχων laser και
  • δύο (2) συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης taser

Τα ανωτέρω ευρήματα κατασχέθηκαν, ενώ η έρευνα συνεχίζεται.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...