Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Ο ελεγκτής του τρόλεϊ μιλά για τη μοιραία νύχτα που σκοτώθηκε ο 19χρονος Θανάσης


Oτι βρέθηκε στο λάθος τόπο τη λάθος στιγμή υποστήριξε μιλώντας στην κάμερα του Star ο 29χρονος ελεγκτής του τρόλεϊ από το οποίο πέφτωντας βρήκε τραγικό θάνατο ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης.

Σχεδόν δύο μήνες μετά το τραγικό περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του νεαρού, ο ελεγκτής, μιλώντας στην κάμερα δίνει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα του Αυγούστου.

«Εκανα ένα τυπικό έλεγχο μια μέρα ρουτίνας όπως όλες οι άλλες. Ήταν 13 Αυγούστου, δεν είχε και κόσμο το όχημα. Απλώς μπήκα να κάνω έναν έλεγχο. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο τώρα. Δεν είναι αρεστό από τον κόσμο. Στην κουβέντα πάνω του ζήτησα εισιτήριο, μου είπε ότι δεν έχει και έγινε αυτό το τραγικό συμβάν», ανέφερε ο 29χρονος μιλώντας στην κάμερα του Star..

Επίσης, ο 29χρονος υποστήριξε ότι παρά τον καβγά που είχε με τον 19χρονο Θανάση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη μοιραία πτώση του από το όχημα.«Εγώ καλώς ή κακώς δεν μπλέχτηκα στο επεισόδιο. Ημουν όπως όλοι οι υπόλοιποι θεατής στο ατυχές συμβάν».

Πατέρας Θανάση: «Ο ελεγκτής έκανε το μάγκα σε ένα 19χρονο παιδί»

Από την δική του πλευρά, ο πατέρας του άτυχου Θανάση υποστηρίζει ότι ο ελεγκτής ήταν εκείνος που έσπρωξε τον άτυχο Θανάση από το τρόλεϊ. «Ο ελεγκτής ήθελε να κάνει το μάγκα σε ένα παιδί 19χρονών . Τόσο μάλλον του έκοβε. Εάν ήταν σωστός ή θα του έκοβε μια κλήση ή θα τον κατέβαζε όπως κατέβασε τον υπόλοιπο κόσμο» λέει και προσθέτει: «Αυτό που έγινε ήταν έγκλημα. Έγινε εκ προ μελέτης και τον σκότωσαν. Και κακώς που είναι ακόμα αυτή τη στιγμή έξω. Και προηγούμενα να είχανε, εγώ θα το δεχτώ αυτό, δεν έχει κανένας δικαίωμα, ούτε εγώ ούτε οποιοσδήποτε να σηκώσει χέρι στον άλλον. Του κόβει πρόστιμο και τελείωσε», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Star.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...