Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Αναβλήθηκε ξανά η δίκη της Σκορδέλη – «Η Χρυσή Αυγή θα φτάσει στο Θεό έτσι που το πάτε!»

«Αφήστε τη Χρυσή Αυγή! Έτσι που το πάτε θα φτάσει στο Θεό» είπε η «αγανακτισμένη» χρυσαυγίτισα και υποψήφια βουλευτής του κόμματος, Θέμις Σκορδέλη λίγα λεπτά αφού είχε πάρει μια ακόμη αναβολή η δίκη της. 

Η πρώην υποψήφια της Χρυσής Αυγής βρέθηκε σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου ήταν προγραμματισμένη η δίκη της για πλαστογραφία, κατοχή κροτίδων και παράβαση του νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς σε έρευνα στο σπίτι της είχαν βρεθεί ποσότητες προϊόντων μαϊμού και πλαστά CD και DVD.

Η δίκη πήρε νέα αναβολή, αυτή τη φορά για τον Ιούνιο του 2014.

Η Σκορδέλη κατηγορείται επίσης για δολοφονική ρατσιστική επίθεση το 2011, όταν μαζί με άλλους δύο χρυσαυγίτες, συνελήφθησαν για το μαχαίρωμα Αφγανών μεταναστών στο σπίτι τους.

Η δίκη αυτή έχει αναβληθεί οκτώ φορές. Τη μια από αυτές, η κατηγορούμενη είχε πάρει βεβαίωση για ψυχολογικά προβλήματα από τον ψυχίατρο της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνο Παρασχάκη, ο οποίος τέθηκε σε αργία 30 ημερών με απόφαση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η ίδια η Σκορδέλη, πάντως, δήλωσε σήμερα πως μόνο μια φορά είχε ζητήσει εκείνη αναβολή και τις άλλες έφταιγαν οι απεργίες των δικηγόρων, των δικαστικών αλλά και αιτήματα της άλλης πλευράς.

«Για το δικαστήριο με τον Αφγανό μια και μόνη αναβολή έχω ζητήσει. Πήραν αναβολή γιατί είχαν απεργία οι δικηγόροι, είχαν απεργία οι δικαστικοί», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...