Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Αυτό είναι το κοριτσάκι που βρέθηκε στον καταυλισμό των Φαρσάλων

Αυτό είναι το ανήλικο κοριτσάκι, το οποίο βρέθηκε στον καταυλισμό ROMA των Φαρσάλων στην Λάρισα και δεν ανήκει, όπως σας είχαμε πει στους φερόμενους ως γονείς της.


Το κορίτσι έχει κατάλευκο δέρμα, ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια, χαρακτηριστικά που διαφοροποιούνται πλήρως από αυτά των ανθρώπων με τους οποίους ζούσε, ενώ σε εξέταση DNA που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι  δεν προκύπτει κληρονομική συμβατότητα, μεταξύ των γενετικών στοιχείων της ανήλικης και των γενετικών στοιχείων του 39χρονου και της 40χρονης.

Οι αρχές διαπίστωσαν πώς το 2009 πήραν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το κορίτσι από τους βιολογικούς γονείς του, ενώ κατάφεραν να υφαρπάξουν από το Τμήμα Γεννήσεων του Δήμου Αθηναίων ληξιαρχική πράξη γέννησης – βάπτισής του.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη είναι κάτοχος δύο Δελτίων Αστυνομικής Ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία, τα οποία είναι σε ισχύ, ενώ διατηρεί ταυτόχρονα δύο διαφορετικές οικογενειακές μερίδες , μία στο Δήμο Λαρισαίων , στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα πέντε κοριτσιών κι ενός αγοριού και μία στο Δήμο Τρικκαίων, στην οποία εμφαίνεται ως μητέρα τεσσάρων κοριτσιών!

Η αστυνομία ζητάει από όποιον πολίτη γνωρίζει κάτι, που μπορεί να βοηθήσει στην υπόθεση να καλέσει στα τηλέφωνα 2410-683171 και 2410-683184-5, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...