Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ο αδελφός του πρωθυπουργού ανακαίνισε το ιστορικό King George στο Σύνταγμα που ανοίγει ξανά σήμερα

Μόνο ως σημάδι αισιοδοξίας μπορεί να εκληφθεί η επιστροφή ενός ιστορικού ξενοδοχείου στην καρδιά της Αθήνας. Οπως ανακοινώθηκε, από σήμερα ανοίγει ξανά τις πόρτες του το King George, το οποίο ανακαινίστηκε από τον αρχιτέκτονα Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του πρωθυπουργού, με την πρώτη φάση των εργασιών να απορροφά 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το «King George» επαναλειτουργεί με 59 δωμάτια, 43 σουίτες με μοναδικές εξατομικευμένες υπηρεσίες και μία Penthouse σουίτα με ιδιωτική πισίνα και jacuzzi με θέα την Ακρόπολη. Πλήρως ανανεωμένο θα είναι και το εστιατόριο «Tudor Hall», που βρίσκεται στον έβδομο όροφο με απίστευτη θέα σε όλη την Αθήνα.


Την ανακαίνιση του «King George» επιμελήθηκε ο αρχιτέκτων Αλέξανδρος Σαμαράς με τους συνεργάτες του, ο οποίος τόνισε ότι η ανακαίνιση και αναβάθμιση του ξενοδοχείου πραγματοποιείται με έκδηλο σεβασμό στην παράδοσή του, με αρχιτεκτονικές επεμβάσεις, που αποβλέπουν στην αναβίωση της αίγλης του. «Στόχος μας», λέει, «να γίνει πάλι το ''King George'' ένα κεντρικό ορόσημο της Αθήνας».

Το «King George» είναι το πέμπτο πεντάστερο ξενοδοχείο που απέκτησε η εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρείας Λάμψα, μετά το γειτονικό «Μ. Βρετανία», το «Hyatt Belgrade» και το «Excelsior» στο Βελιγράδι και το «Sheraton Rhodes Resort» στη Ρόδο (το τελευταίο από κοινού με την οικογένεια Σμπώκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...